ereksiyon halinde kız tavlamak

Biz burda numara istesek sapık ilan ediliriz bir de abilerini falan çağırır dayak yeriz. Adamların medeniyetine bak.

Onların daha iyi demiyorum bu arada, çünkü tanımadığın birine şak diye numaranı vermek ne kadar doğru tartışılır.

Whatever kanalını takip ediyorum, güzel sosyal deneyler yapıyorlar, hatta sex teklifi içeren videoları da var. Kadınlardan birisi bile evet demezken erkekler eğer yanında sevgilisi yoksa evet diyorlar :)

Burda yapsan monte ederler bir tarafina,batiya ozenelim ama ilmini bilimine ozenelim, bunu yapmaya basladigimizda muasir medeniyetler seviyesine ulasiriz.

Biz burda numara istesek sapık ilan ediliriz bir de abilerini falan çağırır dayak yeriz. Adamların medeniyetine bak.

Onların daha iyi demiyorum bu arada, çünkü tanımadığın birine şak diye numaranı vermek ne kadar doğru tartışılır.

Whatever kanalını takip ediyorum, güzel sosyal deneyler yapıyorlar, hatta sex teklifi içeren videoları da var. Kadınlardan birisi bile evet demezken erkekler eğer yanında sevgilisi yoksa evet diyorlar :)

Gayet normal bence :D

Edit: Bu arada pardon yanlış anlamışım, numara istesek değil de; video da ki hareketi yapsak şeklinde anlamışım.

Son düzenleme:
Şuan ereksiyon halindemisiniz eğer öyleyse çok ufak diyen gavat neyin kafanızı yaşıyor

Envoyé de mon Sony Z3

Geri
Üst Alt