Eren D. ile Bu İş Olmaz | Ne Yapacağız ?

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Forvette Umut Bulut'dan daha kötüsünü görmeyi hiç tahayyül etmezdim ama genel performans olarak Eren açık ara en kötü.

Bir kadro nasıl hiç edilir Cengiz yönetimi sayesinde bunu öğrenmiş olduk.
CL'de forvetsiz başarılı olma imkanımız yok net bir şekilde grubu eksi 10 averajda falan bitiririz fakat ligde de durum hiç iç açıcı değil.

4-6-0 üzerine çalışması lazım takımın başka çare yok. Eren takımı eksik oynatıyor bari sahada mümkün olduğunca ayağı iyi top yapan oyuncu olsun.

Saka gibi millet Mugdat diyoda iki mac sonra Mugdatada kufur edersiniz Eren oynasin dersiniz.
Bir cozumunuz varsa adam gibi cozum soyleyin.
Mugdat ile olacak is degil
Eren ile olacak isdede degil ama elimizde suan bu.
False 9'la mi oynayacaksin artik ya da Sinanla mi valla bilemiyorum.

Onyekuru hariç alternativ yok ki oda olurmu bilmiyoruz işte.

Eren’in ayakta durmaya hali yok nasıl olacak bende bilmiyorum

Muğdat forvet olarak Onyekuru'dan da iyi top oynar Eren'den de iyi top oynar en azından hareketli top tutar koşar saklar mücadele eder

Santrforsuz bir taktik bulamazsak ilk 5 hayal olur. Eren ile Anadolu takımlarını açmamız mümkün değil, derbilerde ise rakip stoperler Eren'i bırakıp forvet gibi oynar, folloş oluruz.
Hoca daha önce hiç santrforsuz oynadı mı bilmiyorum ama başka şansımız yok.

Abi bunun tek çözümü var. İçerde bu mala katlanacağız, Dışarda onyekuru muğdatla oynayacağız. Bir kere eren o kadar yumuşak bir topçu ki karşısında kim oynarsa oynasın rahat. Korkmuyor. Biliyor bi bk yapamayacağını

eren gibi bir derdimiz yok.

Ulan Muğdat en azından mücadele eder.Sahada bu çam yarması gibi ruhsuz dolaşmaz.

Onyekuru forvet oynamali hizli en azindan.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye liginin en kötü forvetine sahibiz ve ne yazık bu adam bizim tek forvetimiz... Dediğin gibi bu gözler Umut'u gördü ama bu kadar kötüsünü izlemedi. Acilen Onyekuru ön tarafa atılıp Feghouli kadroya dahil edilmelidir. Düşünülmeden bu yapılmalıdır.

muğdatı erenle kıyaslamak hata muğdat en az 10 gömlek daha üstün erenden neden oynatılmıyor kafam almıyor gerçi belhandayı oynatan zihniyet ereni her türlü oynatır.

mariano---donk----aziz---yuto
----linnes--ndiaye--fernando---
feghouli --- onyekuru ---- rodri

selçuk inan'ın ara sıra 10 numara pozisyonunda (tamamen ofansif) oynatılarak forvetleri destekleme işini yapabileceğini düşünüyorum 4-2-1-3 tarzında, akbaba'yla falan yürümez..

Bu dün gece sorulması gereken soru değil miydi ?

——————-Fernando—————
Onyekuru—Badou—-Emre—-Garry
———————Muğdat—————-

Muğdat yerine Sinan veya Feghouli de olabilir. Golleri daha çok forvetin arkasındaki 4lüden bekleyeceğiz.

Bu formülün olmazsa olmazı kesinlikle uzun top ile çıkmayacağız. Muslera bile kesinlikle top dikmeyecek havaya.

napoli gibi oynayalım.

adamların false 9'unun boyu 1.50

Forvet yaratacagiz. Mesela hoca onyekuruyu ceza sahasi icinde 3 kulhu bir elham okuyacak sen artik forvetsin diyecek olacak.

Geri
Üst Alt