Eren D. ile Bu İş Olmaz | Ne Yapacağız ?

Forvetsiz sisteme evirmemiz gerekiyor sistemi.

-----------Fernando------------
--------Akbaba--Ndiaye-------
Feghouli---Onyekuru----Garry
---------------------------------

Gerektiğinde Muğdat da girer oyuna;

-------------Fernando------------
---------------Ndiaye-------------
Garry--Onyekuru-Muğdat--Garry
------------------------------------

Eren 'den daha büyük bir problem var. Maicon baskı yediğinde top çıkaramıyoruz. Maicon ayağı iyi ama topu ayağından çıkarana kadar en az beş saniye geçtiğinden rakipler ona baskı yapıyor ve ayağı kötü olan Ahmet ve Muslera'ya top kullanma zorunluluğu getiriyor. Bugün Muslera'nin attığı uzun toplardan düşen tüm ribaundlari Onazi ve Sosa topladı. İlk iki golü de o yüzden yedik zaten. 2 CL favorisi takım Alisson ile Ederson'a boşuna o kadar para dökmedi. Futbolun artık en temel mevzusu önde yaptığın baskı ve yediğin baskıdan topu nasıl çıkarabildigin.

mariano---donk----aziz---yuto
----linnes--ndiaye--fernando---
feghouli --- onyekuru ---- rodri

selçuk inan'ın ara sıra 10 numara pozisyonunda (tamamen ofansif) oynatılarak forvetleri destekleme işini yapabileceğini düşünüyorum 4-2-1-3 tarzında, akbaba'yla falan yürümez..

garry fegh onyekuru olmaz mı hücum hattı bobby tarzı oynayabilir fegh onyekuruya kıyasla

linnes bence oynayacaksa sağ açık oynamalı

fernando ndiaye
linnes fegh garry
onyekuru

olabilir

erenin fizik gücüyle iş yapması lazım bakınca ama fizik var güç yok görüntü sadece geriye bişey kalmıyo zaten,sizinde dediğiniz gibi çözüm bulmak şart hocanın hızlı oyun sisteminede ters muğdat,onyekuru,malik ve ali yavuz fırsat bulmalıdır hatta gerekirse sinan..

Her turlu kombinasyon Eren'in oynamasindan iyidir.Adamin yeteneklerini gectim,sahadayken takim surekli uzun top atiyor.Bu kadar kotu olmasinin diger bir nedeni de bu.

Forvette Umut Bulut'dan daha kötüsünü görmeyi hiç tahayyül etmezdim ama genel performans olarak Eren açık ara en kötü.

Bir kadro nasıl hiç edilir Cengiz yönetimi sayesinde bunu öğrenmiş olduk.
CL'de forvetsiz başarılı olma imkanımız yok net bir şekilde grubu eksi 10 averajda falan bitiririz fakat ligde de durum hiç iç açıcı değil.

Bu adamdan hakikaten hiçbir şey olmaz. Furbol artık ereni bırakmış gitmiş. 1 tane top kontrol edebildiğini göremedim 1 tane lan. Beni koy 1 kere top tutar takımı atağa çıkarırım be. Adamın ayağına top hiç hakışmıyor.

Yunus mu ali mi muğdat mı kim oynarsa oynasın bundan net daha iyi oynar

Rakip defansı yıpratacak hiç birşey yapmıyor. Ayağıma getirin ben boş kaleye atarım modunda sürekli.

Bundan iyi forvet oynamazsam en adi ibneyim. Bu kadar yeteneksiz bi adam daha görmedim

Malik Karaahmet a kadroya alınacak ve Feghouli support striker olarak oynatılacak ocak ayına kadar yapacak başka bir şey yok hemen ilk maçtan tezi yok bu önlemler alınmalı...

Pivot forvet yerine üc tane süratli oyuncu ile önde oyniyacagiz, Garry Henry Emre veya Feg en son alternativ yunus bile olabilir yani. bu üclü mac icinde durmadan yerini degistirise rakip icin de tutmazi zor olur. Pivot Forvetin varsa bir neve kafa canavari olmasi gerek ki kapali defanslara karsi ortalar kornerlerden gol bulalim. Erende kafa canavari olmadi icin yedekte oturmasi gerek. Zaten terim aciklamisti süratli bir forvet kanat hatti istiyorum diye.

benim ümidim acikcasi kalmadi, korkarim clden 20 + sl den 20 milyondan feragat etmis olduk, haydi gecmis olsun.

böyle denicez artık, feghouli olmazsa mugdat'i koy

mariano---donk----aziz---yuto
----emre--ndiaye--fernando---
feghouli --- onyekuru ---- rodri

yahu arkadas hicmi avrupa izlemiyor bizimkiler napoli liverpool 2 yıldır forvetsiz 3lü hücum hattıyla oynuyorlar

niye denemiyoruz erenle oynadıgımız her mac kayıp demek

garry henry feghouli yap dene daha kötü olmaz olamaz

60. dakikada elleri belinde beni değiştiren adamı Galatasaray'ın tek forveti olarak bizlere sunan Mustafa Cengiz ve Abdürrahime en derin sevgilerimi gönderiyorum.

muğdat'ın top tekniği kötü değil ereni top diye oynar neden bu kadar küçümseniyor ki ?

Dualar ile 2018 Aralık sonunu beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Eren son derece statik ve vasat adam. Olmaz tabi. Göle maya çalıp ya tutarsa diyeceğiz artık.

Bu hale düşürenler utansın @M.Cengiz @A.Albayrak @GSK Yönetimi

Koca yaz transfer yapamayanlar devre arasinda nasil yapacak azicik kafanizi calistirin yaw. Tr liginden birini alabilirlerse alirlar. Love belki.

Geri
Üst Alt