Eren Derdiyok: "Gittikçe kuvvetleniyorum"

Bora Evgar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[h=4]Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok; Kardemir Karabükspor maçı öncesi GSTV muhabiri Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.[/h]Eren Derdiyok, takımın lige hazır olup olmadığı sorusuna, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Süper Kupa'yı alarak moral bulduk. Çok iyi çalışıp Karabük maçına odaklandık" dedi. Eren kişisel performansı ve takıma adaptesi konusuna ise, "Gittikçe kuvvetleniyorum. Yüzde 100 seviyeye gelmedim ama bu süreçte takıma adapte olmaya çalıştım. Maçlarla birlikte daha da üst seviyeye çıkacağıma ve takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum" cevabını verdi.

“RÖPORTAJ YANLIŞ ANLAŞILDI”

Karabük maçının seyircisiz oynanacak olması nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Eren Derdiyok, hafta içinde İsviçre basınında çıkan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi için "Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum" sözlerini de yalanladı. Eren, "Röportaj yanlış anlaşıldı. Telefonla bir röportaj yapmıştık ve orada Grasshoppers'ı tuttuğumu yazmışlar. Öyle bir beyanım olmadı. Ben ne Fenerbahçe'yi ne de Grasshoppers'ı tutuyorum. Her zaman 'Hak eden kazansın' derim. Bugüne kadar hiçbir takımı küçümsemedim, desteklemedim" cümleleriyle sözlerini tamamladı.

Son düzenleme:
Buda sneijder gibi sallıyor ondan mı alıyonuz bu yüzde yüzümde degilim hazirlaniyorum falan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Röportajı kim niye yanlış anlasın? fb'nin kazanmasını istiyorsan defol kardeşim, Grasshopers'i tutacaksın doğal olarak. Bunda utanılacak bir durum yok.

illa laf edilir durulmaz zaten Eren tıkıyıcakk pamukları

Erenin verdiği röportajlar Açıkça gösteriyor ki forvet hattimizim IQ ortalaması yükselmedi

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Bu herif gol kralı olmazsa buraga sövenler kendini benim gazabımdan korusun

Burak nanaydı golleri şaban stayla atıyodu arada güzel goller attığı oldu ama erene güveniyorum kafa toplarında uzmandır ve voleleri meşhurdur bize alışınca burağın esamesi okunmucak şimdi kıyaslayın bakalım

burak düz bir st'ydi ve bircok macta el freniydi.

eren'e gelirsek burak kadar katkı sağlayamaz.

acık ve net. sabitleyin burayaa..
valla tutarsa efsane olur tutmazsa paramız çöpe gider yapacak birşey yok , fener bunun gibi her sene 3-4 tane adam alıyor çoğu boşa gidiyor ama bizim taraftar kadar muhasebesini yapan olmuyor.

Burak gibi ofsayta düşüp faul yapıp oyunu öldürmesin yeter.

Forveti ofsayta düşüyor diye eleştirmek zaten adamın oyun stili önüne atılan toplara hızlı cıkması neyse hayatında fw görmemişler ereni izleyip az gülelim

Angry-Bruce-Banner-Transforms-Into-The-Hulk-In-The-Avengers.gif

Forveti ofsayta düşüyor diye eleştirmek zaten adamın oyun stili önüne atılan toplara hızlı cıkması neyse hayatında fw görmemişler ereni izleyip az gülelim

tamam oyun stili defans arkasına sarkmak olabilir ama az kafası çalışan adam bu kadar ofsayta kalmaz. yan hakemi takip etse 1 adım gerisinde dursa ofsayt olmayacak. Ayrıca bu stilde oynayan bir oyuncunun bizim takımda iş yapması zor. kontra oynayan anadolu takımında iyi iş yapabilir. ilk sezonda iyiydi ona lafım yok ama diğer sezonlar net kötüydü.

onun haricinde her defans oyuncusu ile ikili mücadelede arkadan tutup faul yapmasindan gına geldi bana. keza top saklayamaması 2 metre top sürememesi de üstüne bonus.

eren kupa maçında eleştiriliyor ama topu adama götüremedik bile topla mi buluştu sanki adam. 1-2 kez top geldi onlarda da top ayağına geldiğinde ben topçuyum diyor. ayaklarına hakim umut, burak gibi bomba muamelesi yapmıyor. bence ilerleyen günlerde çok daha iyi işler yapacak. belki burak kadar gol atmaz ama ondan fazla katkı sağlar. sağındaki solundaki arkasındaki adamlar rahat eder, skora katkı yapar

Beline kuvvet aslanım.

Burak in Gol atmama gibi problemi yoktu ki, 3 mac attmiyordu, sonra bi macta 2 tane attip filan yola devam ediyordu, asil problem saban futbol stiliydi, ve takima yardim etmemesi, kimse demiyordu umut bundan iyi filan diye, dünyanin iki kazigi bizde mi olmali aq

La daha tek top alamadin bjk den sus kuvvetlenecegin kadar kuvvetlen.huc bi zaman yuzde yuz olamican bu gidisle.bi elmanderin yarisi ol yeter

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'ı zamanında çok sevip desteklememe rağmen Eren'in daha başarılı olacağını düşünüyorum , özellikle takım oyununa katkısı ile.

Geri
Üst Alt