Eren Derdiyok İçin Kasımpaşa ile Görüşmelere Başlandı İddiası!

fazla bonservis isterler

Donk ve Umut'u verelim işte

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3m 4m bonservis nedir arkadas bu parasızlıkta saka mı yapıyor bu salaklar

Fanatik, Fotomaç tan bile daha kolpa,ayrıca Galatasaray düşmanı bir gazetedir. Bir adım daha gidelim, şikeciler bile bunları yalanladı bugün perreira konusunda

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donktan sonra sırada eren kazığı var.
Dünyada oyuncu yok sankide gidip köy takımlarının oyuncularına talip oluyoruz.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Ortalama futbolcu.
Umut Bulut'tan sonra en fazla başarılı sanarız kendisini.
Galatasaray'ın ihtiyaç duyduğu adam bu değil. Götürmez mi bizi önümüzdeki sezon. Hiç şımarıklık yapmıyorum, as takımda bile eğer arkasına iyi bir defansif orta saha koyarsanız faydalı olacaktır. Ama en az 3 milyon EU vereceğimiz düşünülürse işte fiyat performans olarak sıradan bir transfer yapmış oluyoruz.

Galatasaray'ın artık böyle yatırımlar yapma hakkı yok. Her transferi fiyat performans bakımından çok başarılı olmalı.
3 milyon EU'ya oyuncu alıyorsan 5-6 milyon EU'luk katkı alacaksın adamdan.
Kötü transfer mi? Kötü değil.
İyi transfer mi? İyi değil.
İdare eder, fakat büyük forvetlerle oynamaya alışmış Galatasaray'ı kesmez.
Dünya 3 milyon EU'ya Eren'i top diye oynayacak futbolcu dolu. Eğer yöneticiyim diyorsan o adamları bulup çıkarmak senin görevin...

Altı ayı kalmış donka 2,5 veren dursun buna 10 verir.
Donk + umut takasiyla alabilirsek muazzam olur ama dursun var yapacak bise yok

Erenin çok fantastik golleri var hava toplarında da çok etkili bence şuan ülkemizden alınacak adamlar visca ve erendir zaten cezamız var büyük oyuncu getiremeyiz sinan da banko oynarsa bruma telles derken baya tabanca gibi bir takım oluruz orta sahaya da osmanlıdan bir adam vardı oda nokta atılı olur benim bu seneden çok beklentim yok bu oyuncuları takas ile bile alabiliriz yapacak birşeyimiz yok

Eren iyidir dursun gidipte dzekoyu alacak değil ya illa ki anadoludan topçu alacak bari işimize yarıyacak birini alsın.

Kiralık yabancı bir isim , Eren Derdiyok , Emre Güral iyi bir forvet rotasyonu olacaktır gelecek sezon için diye düşünüyorum.

Not : Emre Güral yerine Sercan Yıldırım'da kalabilir.

1-2 ya da avrupada yokken 1. forvetimiz olur gibi görünüyor,rotasyona rodallega gibi 31 yaşında bir forvet yerine Diedhiou alınmalı bir de altyapıdan Muhammet ve İbrahim çıkarılırsa Podolski falan da var güzel hücum rotasyonu olur

Hala alamadık ereni şaka gibi 2 3 çöp ver al sanki takımda forvet var hala bekliyoruz

Kap Sandım diyenleri , soğuk suyla yüzlerini yıkamaya davet ediyorum.

Dursun Özbek , muhteremler..

Galatasaray'ın artık anadolu kulüplerinde vasat üstü performans göstermiş, dünya literatüründe sıradan bile sayılmayacak adamların peşinden koşmayı bırakması lazım. Eren Derdiyok'u alırken kaç para harcayacaksın? 3? Ya da 4? Veya 5? Yıllık ücreti de en aşağı 1,5-2 milyon EU. Neden? Çünkü bizden başka kimsenin öyle nitelemediği Super Lig'imizde 8-10 tane gol attı.

Mesela Rb Salzburg Munas Dabbur'u 3,5 milyon EU'ya renklerine bağladı. Türkiye'de olsa fiyatı 10 milyon EU adamın. O scout ekibini ki işlerini iyi yapıyorlar diye tahmin ediyorum, istihdam edeceksen artık laflarını dinleyeceksin.

Bu arada Munas Dabbur kimdir? 92 doğumlu İsrail vatandaşı futbolcu 2015-2016 sezonunda Grasshoppers'da 37 resmi maça çıkıp hepsinde 90 dakika sahada kalmış, 22 gol 13 asistlik performans sergilemiş. Bir golünü örnek verelim.

soccer GIF | Create, Discover and Share on Gfycat

Galatasaray'ın artık anadolu kulüplerinde vasat üstü performans göstermiş, dünya literatüründe sıradan bile sayılmayacak adamların peşinden koşmayı bırakması lazım. Eren Derdiyok'u alırken kaç para harcayacaksın? 3? Ya da 4? Veya 5? Yıllık ücreti de en aşağı 1,5-2 milyon EU. Neden? Çünkü bizden başka kimsenin öyle nitelemediği Super Lig'imizde 8-10 tane gol attı.

Mesela Rb Salzburg Munas Dabbur'u 3,5 milyon EU'ya renklerine bağladı. Türkiye'de olsa fiyatı 10 milyon EU adamın. O scout ekibini ki işlerini iyi yapıyorlar diye tahmin ediyorum, istihdam edeceksen artık laflarını dinleyeceksin.

Bu arada Munas Dabbur kimdir? 92 doğumlu İsrail vatandaşı futbolcu 2015-2016 sezonunda Grasshoppers'da 37 resmi maça çıkıp hepsinde 90 dakika sahada kalmış, 22 gol 13 asistlik performans sergilemiş. Bir golünü örnek verelim.

soccer GIF | Create, Discover and Share on Gfycat

adamlar bedavaya topcu alıyor. seneye 15'e satarlar.

biz böle adamları göremiyoruz malesef.

adamlar bedavaya topcu alıyor. seneye 15'e satarlar.

biz böle adamları göremiyoruz malesef.

İşin daha acısı biz böyle adamları görüyoruz. Scout ekibimiz hiç fena iş çıkarmıyor. Ancak genelde Türkiye pazarlına yöneliyoruz. Çünkü kulübün içerisinde aktif bir denetim mekanizması yok. Menejer oyunlarını yurt dışında yapmak Türkiye'ye nazaran çok daha zor. Elin Romanya'sı bile çıkıp efsanesi Popescu'yu bile hapse atabiliyor zira. Bizde ahlaksız oturup devlet büyüğüyle yemek yer. Esas sıkıntı haksız kazanç sağlamaya çalışan yönetici ve bizim futbolumuzun içinden gelmiş teknik ekiplerde.

İşte noluyor sonra? Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan 30 küsür yaşındaki Donk'a 2,5 milyon EU, oyuncunun kendisine de ki bana göre esas soygun burada 1,5 milyon EU ve 15.000 EU maç başı ücret ödüyoruz. Bu paraların ne kadarı Kasımpaşa'nın cebine, ne kadarı Donk'un cebine gidiyor belli değil.

Rezil Dumankaya sponsorluğu bile aslında Dursun Özbek'in otellerinin yapımına maddi kolaylık sağlasın diye gerçekleştirildi. Görünürde Galatasaray ile saçma sapan ve ucuz bir sponsorluk anlaşması yap, arka planda esas sponsorluğu başkanın otellerinin inşaatında yap. Özbek karlı, Dumankaya karlı bir Galatasaray zararda.

Son düzenleme:
İşin daha acısı biz böyle adamları görüyoruz. Scout ekibimiz hiç fena iş çıkarmıyor. Ancak genelde Türkiye pazarlına yöneliyoruz. Çünkü kulübün içerisinde aktif bir denetim mekanizması yok. Menejer oyunlarını yurt dışında yapmak Türkiye'ye nazaran çok daha zor. Elin Romanya'sı bile çıkıp efsanesi Popescu'yu bile hapse atabiliyor zira. Bizde ahlaksız oturup devlet büyüğüyle yemek yer. Esas sıkıntı haksız kazanç sağlamaya çalışan yönetici ve bizim futbolumuzun içinden gelmiş teknik ekiplerde.

İşte noluyor sonra? Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan 30 küsür yaşındaki Donk'a 2,5 milyon EU, oyuncunun kendisine de ki bana göre esas soygun burada 1,5 milyon EU ve 15.000 EU maç başı ücret ödüyoruz. Bu paraların ne kadarı Kasımpaşa'nın cebine, ne kadarı Donk'un cebine gidiyor belli değil.

Rezil Dumankaya sponsorluğu bile aslında Dursun Özbek'in otellerinin yapımına maddi kolaylık sağlasın diye gerçekleştirildi. Görünürde Galatasaray ile saçma sapan ve ucuz bir sponsorluk anlaşması yap, arka planda esas sponsorluğu başkanın otellerinin inşaatında yap. Özbek karlı, Dumankaya karlı bir Galatasaray zararda.

bizi avrupa kulüpleri gibi prof. yönetim yapısıyla yönetecek ve lise dışından gelecek başkan lazım.

sorun burda zaten. gelen baskan lisenin adamı oldugundnan liseye calısıyor.

Geri
Üst Alt