Eren Derdiyok İçin Kasımpaşa ile Görüşmelere Başlandı İddiası!

Donktan sonra sırada eren kazığı var.
Dünyada oyuncu yok sankide gidip köy takımlarının oyuncularına talip oluyoruz.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Dursunun vizyonu o kadar Arif.

Bir de ben rte ye yalakalik seziyorum. Donk icin bas bas bagirmistim gelmeden kuzmanovski 2 olur diye!! O 5 ay sonra sozlesmesi bitecek ruhsuz topcuya 2.5 milyon euro kasimpasaya odenmesi arkasinda iyi niyet oldugunu dusunmuyorum.

Simdide bakalim buna kac milyon odiycez 1 sene kontrati kalmis oyuncuya.

bizi avrupa kulüpleri gibi prof. yönetim yapısıyla yönetecek ve lise dışından gelecek başkan lazım.

sorun burda zaten. gelen baskan lisenin adamı oldugundnan liseye calısıyor.

Malesef sorun aslında Türk Mantalitesinde.
İstisnai Atatürk döneminden sonra ve hatta önce devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışı hakim. Pek tabi ki bu hayatın her alanına yayılmış durumda.
Aslında Galatasaray Lisesi ve hatta üniversitesi mükemmel bir kaynak. Fakat diğer tüm kaynaklarımız gibi bunu da kullanamıyoruz. Lisesi olmayan diğer kulüpler de Galatasaray'dan farklı değil ve hatta daha kötü durumdalar. En azından bu camia taraftarını yalakalık için satan Adnan Polat'a bir refleks verebildi. Diğer takımlarda o yalakalığın üzerinde bir yalakalık da kongrenin kendisi yapardı.

Çok dejenere bir ülkede, çok dejenere bir kültürde yaşıyoruz. Ahlak herkesin dilinde ama kimsenin uyguladığı yok. Tonla denetim mekanizması mevcut, çalıştırılmıyor. Çünkü denetleyecekler bir önceki dönemin denetlenecekleri. O değilse bir sonraki dönemin denetlenecekleri.

Aslolan Galatasaray diyenlerin hali ortadayken, taraftar grubunun bile tek derdi yemekken suçu lisede aramak yanlış.
Mantalite düzelmeyecek şekilde sakat.
Belki dönemsel olarak kişilere bağlı şekilde düzelir, ancak gittikleri dakika sistem eskiye döner. Aynı çalmayan politikacıların anlayışının asla kalıcı bir etki bırakamaması gibi. Kabul etmek lazım. Toplum olarak korkunç bir ahlaki erezyon içerisindeyiz.

Not: 1,5 senedir iş nedeniyle Türkiye'de yaşıyorum. Önümde 8 ay kadar bir süre daha var. Ayrılacağım günü gerçekten iple çekiyorum. Bana kızabilirsiniz ancak yurt dışında doğmuş, hayatının çoğunu yurt dışında geçirmiş "gururla söylüyorum" bir Türk'ün toplum yapısı hakkındaki gözlemleri bunlar.

Son düzenleme:
Malesef sorun aslında Türk Mantalitesinde.
İstisnai Atatürk döneminden sonra ve hatta önce devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışı hakim. Pek tabi ki bu hayatın her alanına yayılmış durumda.
Aslında Galatasaray Lisesi ve hatta üniversitesi mükemmel bir kaynak. Fakat diğer tüm kaynaklarımız gibi bunu da kullanamıyoruz. Lisesi olmayan diğer kulüpler de Galatasaray'dan farklı değil ve hatta daha kötü durumdalar. En azından bu camia taraftarını yalakalık için satan Adnan Polat'a bir refleks verebildi. Diğer takımlarda o yalakalığın üzerinde bir yalakalık da kongrenin kendisi yapardı.

Çok dejenere bir ülkede, çok dejenere bir kültürde yaşıyoruz. Ahlak herkesin dilinde ama kimsenin uyguladığı yok. Tonla denetim mekanizması mevcut, çalıştırılmıyor. Çünkü denetleyecekler bir önceki dönemin denetlenecekleri. O değilse bir sonraki dönemin denetlenecekleri.

Aslolan Galatasaray diyenlerin hali ortadayken, taraftar grubunun bile tek derdi yemekken suçu lisede aramak yanlış.
Mantalite düzelmeyecek şekilde sakat.
Belki dönemsel olarak kişilere bağlı şekilde düzelir, ancak gittikleri dakika sistem eskiye döner. Aynı çalmayan politikacıların anlayışının asla kalıcı bir etki bırakamaması gibi. Kabul etmek lazım. Toplum olarak korkunç bir ahlaki erezyon içerisindeyiz.

Not: 1,5 senedir iş nedeniyle Türkiye'de yaşıyorum. Önümde 8 ay kadar bir süre daha var. Ayrılacağım günü gerçekten iple çekiyorum. Bana kızabilirsiniz ancak yurt dışında doğmuş, hayatının çoğunu yurt dışında geçirmiş "gururla söylüyorum" bir Türk'ün toplum yapısı hakkındaki gözlemleri bunlar.

avrupa'dan prof. yönetim zihniyeti getirmek lazım diyorum bu yüzden.

harcanan paralara bakıyorum. son 10 senede belkide sevilla'nın 2 katı fazla para harcamısız, sonuc;

sevilla son 10 yılda 5 kere avrupa kupası kaldırdı.

Al Eren'i bir iki çöp verip kirala Niasse'yi bak keyfine sonra

İstemez gelmesin. Sadece tetikte bekleyelim de rakipler ucuza kapatmasın :D

Fb alınca söversiniz dursun niye almadın dersiniz şuan burun kıvırıyosunuz

Yine anadolu kazmasi peşindeyiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt