Eren Derdiyok ile 3 Yıllık Ön Protokol İmzalandı!

Dursunun yeni kazığı. Donk ile umut gitmezse görürüm onu. Brumayı elden çıkarır bunlar yok pahasına. Rezil Dursun.

Başın beladan kurtulmasin dursun.
Otelini translar bassın.
Adin kompelaya çıksın.

Helak OL DURSUN!

Hiçbir pürüz çıkmaz.

Bulmuşlar bizim gibi enayiyi, bırakırlar 4'e.

iyi kazık. Yağlar Dursun'dan.

Serdar + Eren 8,5 m bonservis 4 m yıllık , bu rakamlara çok sağlam bir oyuncu alamazmıydık?
Tellesi satmamış olsak şu an yine 8 5 milyon ederdi. Oysa serdar ve eren bize geldiği anda fiyatları 1 milyona düşmüştür. Yarın bunları satmaya kalksak kimse 1 milyon bile vermeyecek. Oysa telles belki 15 milyon olacak.

UeFa cezayı sapladı biz hala bonservis ödüyoruz nasıl olucak? 4 eren desek 4,5 serdar 8,5 telles gitti sadece .. Bu işin içinden nasıl çıkacaklar 2 tane yerli oyuncuya tam 8,5 m para verdik şu takım ilk 3 e girer mi herşey soru işareti.. Neyse hayırlı olsun..
Yukardaki mesajı sana yazmıştım yanlışlk oldu:-)

Yedek olacak forvete o bonservis fazla. FFP diyen yöneticinin ağzına kürekle vurasım geliyor. Yurt dışından alınan oyuncu sayısı hala sıfır.

King olacak adam bizde inşallah ve u dönüş showu izleyeceğiz buralarda belkide.
Birileri yinede King olsa bile her hatasında küfür edecek ve belkide ve belkide şaban diye seslenecek

2 milyon euro ücret baya az yahu. Yönetim bu işi biliyor

King olacak adam bizde inşallah ve u dönüş showu izleyeceğiz buralarda belkide.
Birileri yinede King olsa bile her hatasında küfür edecek ve belkide ve belkide şaban diye seslenecek

Fatin sen bonservisi maaşi hiç önemsemiyorsun sanirim. Eren bizde iş yapabilir Serdarda yapabilir sakatlanmazsa tabi. Bu bonservis ve maaşlarla biz seneye avrupada olmayabiliriiz.

Fatin sen bonservisi maaşi hiç önemsemiyorsun sanirim. Eren bizde iş yapabilir Serdarda yapabilir sakatlanmazsa tabi. Bu bonservis ve maaşlarla biz seneye avrupada olmayabiliriiz.
Iyide o durumda bunların maaşı veya bonsetvisimi sadece göze batıyor? Takımda başka oyuncular var çok daha yüksek miktarlara geldi ve maaş kazanıyorlar. Bide özelikle forumdaki taraftara bakarsak rami bilmem bas dostları istiyordu ki onlar daha pahalı olurdu kesinlikle. Beklentim ayrıca eren de yüksek olduğu için maaşı ve bonservisini yüksek bulmuyorum ama serdar için aynısını söyleyemem. Şüphelerim ciddi şekilde var onda performans katkı konusunda. Ha eren af edersin balon çıkarsa paralar çöpe gitmiş olur tabiki.

65 milyon euroluk total maaş ayarını da artık becere bilsinler bir zahmet

Iyide o durumda bunların maaşı veya bonsetvisimi sadece göze batıyor? Takımda başka oyuncular var çok daha yüksek miktarlara geldi ve maaş kazanıyorlar. Bide özelikle forumdaki taraftara bakarsak rami bilmem bas dostları istiyordu ki onlar daha pahalı olurdu kesinlikle. Beklentim ayrıca eren de yüksek olduğu için maaşı ve bonservisini yüksek bulmuyorum ama serdar için aynısını söyleyemem. Şüphelerim ciddi şekilde var onda performans katkı konusunda. Ha eren af edersin balon çıkarsa paralar çöpe gitmiş olur tabiki.

65 milyon euroluk total maaş ayarını da artık becere bilsinler bir zahmet

kalitesi belli topçuya belli paralar verilebilir ona laf etmem fazla. Eren iş yapabilir. Belirli bir oranda kalitesi var ama asla 2milyon euronun üstünde para alamaz. Serdar zaten hiç alamaz. Bu paralari veriyorsam daha iyisini alirim haci. Sorun bu bence. Bunlar 65 milyon euro filan düşünmezler. Cezayi yedirirler çekip giderler. 2.5 milyon euroya geldi Poldi ya. Leiva 2.7 milyon euroya geliyor. Uygun fiyata alirsin eyvallah. O da değil bir sürü para veriyorsun. Neyse hayirli olsun. Giren dursuna girsin

kalitesi belli topçuya belli paralar verilebilir ona laf etmem fazla. Eren iş yapabilir. Belirli bir oranda kalitesi var ama asla 2milyon euronun üstünde para alamaz. Serdar zaten hiç alamaz. Bu paralari veriyorsam daha iyisini alirim haci. Sorun bu bence. Bunlar 65 milyon euro filan düşünmezler. Cezayi yedirirler çekip giderler. 2.5 milyon euroya geldi Poldi ya. Leiva 2.7 milyon euroya geliyor. Uygun fiyata alirsin eyvallah. O da değil bir sürü para veriyorsun. Neyse hayirli olsun. Giren dursuna girsin
Şampiyon olursak kimse konuşmaz bu miktarları ki abartıldığı kadar da yüksek değil yani. Biraz fazla olabilir ama sonuca bakmak gerekir artık bundan sonra.

Geri
Üst Alt