Eren Derdiyok Kasımpaşa'da!

Bizim yönetimde yabancı hayranlığı var. Drogba gitti diye şimdi onun yerine bir adam alıcaklar. Ün yapmış birini. Yerli oyuncu anlamında ben pek birşey beklemiyorum.

eren için çok vasat diyenler burak ve umut'u ronaldo standartın da görüyor olmalı.ben yönetimin yerinde olsam mevlüt'ü alır umut bulut'u olcan'ın transferinde takasta kullanırım cenk tosun gitti eren gitti mevlüt'ü kaptırmayalım bari.

Adam sakatlıktan sonra çöktü. Eğer toparlarsa kimse kusura bakmasın. DK'da, Euro 2008'de İsviçre formasını giyen adam kötü olamaz.

Mevlüt şart artık.

Abartmayın. Sırf yerli diye adamı messi sananlar var.

★SⅢ Tapatalk★

Burak ve Umut var bizde zaten, ne yapacağız başka santraforu. :) Bu kafayla bizden bir yol olmaz, yine çürük yerlilere bir ton para veririz.

Best Regards,

Forveti Burak ve Umut olanların Eren'i ve Mevlüt'ü beğenmemesi de çok ilginç değil mi?

Best Regards,

Böyle transferleri görünce bizim Salih yeteneksinize 2.75 Milyon para vermemiz aklima geliyor .

Rezillik ya .Biz almaliydik Eren'i

Eren sakat değilse çok can yakar. Mevlüt de en az bakın en az Umut kadar etkili olur. Hiç olmadı Mancini'nin dahice Umut-Drogba-Burak üçlüsünün kanatlarında en iyi Mevlüt oynar.

Herşeyden öte Mevlüt'ü fener alırsa o öndeki üçlünün her yerinde oynayabilecek bir yerli alternatifi olur. Adam Fransa'da sezon başına 10-12 ortalama ile oynuyor, biz beğenmiyoruz.

Durun daha Olcan'ı falan da alamayacağız, bunlar bir şey değil.

Şaka bir yana dünyada tek Eren yok alınabilecek, ama bizim yönetimin gidip aralarından en çöpünü seçeceğini ya da Burak var deyip almayacağını bildiğimden isyan edesim geliyor.

Best Regards,

Bu kadar büyük bir trAnsferden sonra kasımpaşa bizim yerimize CL'ye gitsin diyen çıkmadı mi?

Eren ve Mevlut'e vasat diyenler takimda Burak ve Umut var farkinda degil galiba

tapatalk

tunay ı da aldılar, o da isteniyordu bir ara.olursa mevlüt iyi olur olmazsa gerek yok türk forvete.

Mevlüt ve Eren'i beğenmeyen kişiler Umut ve Burak'ı da beğenmiyor merak etmeyin.

İnşallah Mevlüt gelir de sizin Umut ve Burak'a olan tepkilerinizin benzerlerini küçük bir gülümseme ile okurum. :)

Geri
Üst Alt