Eren Derdiyok Kasımpaşa'da!

mevlütler erenler topçu oldu oldu federasyonun yabancı kuralı sayesinde kaptırdık diye üzülüyoz. ondan sonra ülke futbolu gelişmiyor bla bla .. bu adamlarla şampiyonlar liginde unufak ederler. inşallah sekiztaş dokuztaş olur görürüm.türk futbolundan bi bok olmaz

Bu adam normalde Türkiye 'ye dönüp bakmaz ama o kadar düştüğü için mecbur gelmiş.Son 2 senede 2 golü var geçiniz.

Müthiş transfer.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

biz mevlütü alalim zaten dicemde. öbür 2 beygir oldugundan onuda almayiz. sadece 11 de oynamamalari umudum.

Alparslan Öztürkmüydü neydi alınmadığında forumda yönetime sövmeyen kalmamıştı Kasımpaşa da maça çıkamadı daha sanırım :D

Eren gibi vasat bir adamı sırf bizim kadromuzda olmadığı için istiyor çoğu kişi yoksa Buraktan iyi filan değil ki Burak'ı hiç sevmem oyuncu olarak.

Eren'i alsaydık 3-4 ay sonra neden buna bu kadar para verdiler diyenler çıkacaktı.

Burada Burak değil Umut konuşulmalı .. Umut'tan iyi bir forvet!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mevlüt ve Eren'i beğenmeyen kişiler Umut ve Burak'ı da beğenmiyor merak etmeyin.

İnşallah Mevlüt gelir de sizin Umut ve Burak'a olan tepkilerinizin benzerlerini küçük bir gülümseme ile okurum. :)

mevlütü ben eleştiririmde bunlar gibi deli olmam. bunlardan iyi oyuncu totalde. faydasi bu 2 liye göre fazla olur. top tutma pas alişverişi ve hücumun saginda solunda oynayabilmesi gibi. bu forumda sneijdere neler söylendi. mevlüte tecavüz ederler.

mevlütü ben eleştiririmde bunlar gibi deli olmam. bunlardan iyi oyuncu totalde. faydasi bu 2 liye göre fazla olur. top tutma pas alişverişi ve hücumun saginda solunda oynayabilmesi gibi. bu forumda sneijdere neler söylendi. mevlüte tecavüz ederler.

Mevlütle Sneijderin bağlantısı ne Barış. Biri Sneijder diğeri Mevlüt. Sneijderi eleştirenler komikti ama Mevlüt'ü bu kadar abartmayın. Umut'dan iyi olabilir ama en az 9-10M'a mal olacak. Ne gerek var? Bize CL'de veya ligde 9-10Mluk katkı verebilecek mi.

Umut alınırken de söylemiştim 3. forvetine 3.5M bonservis + 2M maaş vermek çok gereksiz bir iş diye. Berk'e şans verilmeli.

Kasımpaşa için iyi transfer.

Mevlütle Sneijderin bağlantısı ne Barış. Biri Sneijder diğeri Mevlüt. Sneijderi eleştirenler komikti ama Mevlüt'ü bu kadar abartmayın. Umut'dan iyi olabilir ama en az 9-10M'a mal olacak. Ne gerek var? Bize CL'de veya ligde 9-10Mluk katkı verebilecek mi.

Umut alınırken de söylemiştim 3. forvetine 3.5M bonservis + 2M maaş vermek çok gereksiz bir iş diye. Berk'e şans verilmeli.

sneijderle bir ilgisi yok. mevlüt gelsin görecem eleştirleri dedi. bende eleştirilmeyen herifmi var demeye getirdim bu forumda. mevlüte süper oyuncu demiorum. şartlara göre totalde buraginda önündedir. takim oyununa daha uygun. necati stilinde bir oyyuncu. berkten bir beklentim yok.

9-10 milyon euro verilmez. herifin degeri 4.5 milyon euro zaten.

Kasımpaşanın başıında şota olduktan sonra hiç bi halt olmaz o takımdan...

Devre arası fesheder yollarlar.

Vasat oyuncu diyenler kendini kandırıyor. Bir yıl kiralık olarak alıp denedikten sonra tutmasa bile, oyuncuyu almazlar olur biter. Kasımpaşa'ya hiç bir şey kaybettirmez. Aksine bence böyle hamleler çok katkı sağlar.

Mevlüt = 2 x Eren

seneye görürüz zaten.

Mevlüt'ü kaptırmamak lazım. En az 10-14 arası golü var ligde. Sağ forvet de oynar rahatlıkla. O kadar teknik yoksunu da değil.

CL için bir tane de sol forvet almak lazım ama her türlü. Umut'da yedekleri olur işte mis.

Bir adam 2 senede 2 gol atiyor hala bu adam iyi forvet diye ovuluyor burada birakin allah askina. Normalde istatistige gore konusmam ama bir adam 2 senede 2 gol atabiliyorsa bitmis o Adam.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt