Eren Derdiyok: "Takım oyunu benim için daha önemli"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
419ab961f35b48a99c74412863a44bbb.jpeg

Galatasaray'ın Çaykur Rize'yi mağlup ettiği karşılaşmada takımımızın iki golünü atan Eren Derdiyok, ilk golünü tekrar seyredince tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.

Karabük ve Akhisar maçlarından sonra Çaykur Rize'ye duble yapan Eren Derdiyok, attığı jeneriklik röveşata golü ile ilgili olarak, "Top o kadar güzel geldi ki Wesley de harika pas attı. Vücut olarak da pozisyonum uygundu. Golü şimdi izliyorum. Tüylerim diken diken oldu. Dün Orhan ve Ayhan Hoca ile de çalışmıştık. Leverkusen'de de bir röveşata golüm vardı ama bu daha güzel" dedi. Eren maç için de "Bugün taraftarlarımız geldi ve bizi çok mutlu ettiler. Baskılı ve güzel bir oyun oynadık" yorumunu yaptı.

Eren Derdiyok, GSTV mikrofonlarına yaptığı açıklamada ise "Keşke Vodafone Arena'ya 4'te 4 ile gidebilseydik. Ama yine de motive bir şekilde Beşiktaş maçına hazırlanacağız" derken gol krallığı konusunda, "Takım oyunu benim için daha önemli. Şampiyonluğa oynuyoruz. Buna katkı sağlıyorsam gol krallığına karşı değilim" şeklinde konuştu.

Galatasaray.org

PORTAL HABERİ

Reis Umut'tan sonra gözümde sen bir Benzema'sın..
Bir Falcaosun
Bir Lewandowski'sin..
İyi ki geldin be..

Umuttan su adama geçiş yapıldı. Bu bir başarıdır.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyidi bugun, insallah Besiktas macinda da bunu boyle goruruz.

bu adamın en önemli özelliği bu.

Bizin icin 8tasa koyy

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saha içinde de gösterdi takım için oynadığını. ilerde pres yaptı, yeri geldi kanatlarda pres yaptı, yeri geldi ortasahaya yardıma gitti. hatta bazen biraz abartıp kendisi geride kaldı, Wesley ilerde kaldı. iyi niyetli çok mücadele ediyor. inşallah böyle devam eder.

bjkye en az 1 golu var :)

Past Worldclass bir forvet alsak, su ana kadar verdigi verimi verirmiydi, tartisilir. Eren olaganüstü goller atiyor. Birazda besleyebilsek keske. Aldigi ücreti yadirgamistim, ama artik fitim. Bonservisi zaten normalde, millet iyice cingenelik yapiyor söz konusu ülke ici transferi olunca. Piyasanin siskinligi ortada.

Valla attığı golü bizim ülkede yetişmiş bir adam olsa öve öve bitiremezdi ama adam mütevazi kardeşim her zaman olmaz diye geçiştirdi,gerçekten Türkiye Ligine fazla bir golcü bunu oynadığı 4 maçta 3 muazzam gol atarak gösterdi her golü ayrı güzeldi..
Hiç bedava gol atmadı ekmeğini taştan çıkardı Eren..
Seviyoruz seni aman bozma kendini..

geçen sene kupa maçında altı pastan boş kaleye gol atamayan umut'tan on sekiz çizgisinin oradan rövaşatayla gol atan eren'e geçiş muazzam.

bırak ayağı Eren , stadın yarısı orgazm oldu rövaşatadan sonra ikinci yarıya cenabet çıktık resmen..

pandev ve cemaliden
tolga ve erene

teşekkürler sn. özbek bey

Adamlığın zirve yaptığı güzel sözler bunlar.

Futbolcu dediğin hem futboluyla hem de kişiliğiyle örnek olacak.

Tebrikler.

Geri
Üst Alt