Eren Derdiyok Yedekten Öteye Gidemez

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Sampiyonlugu hedefleyen bir takimin en azindan iki tane iyi forveti olmasi lazim.

Eren sadece yedek olur, Podolski zaten tam bir forvet degil. Daha cok sakat veya ceza durumunda o bölgede forma giyebilir.

ZOR VE KOLAY ORTAYA KARISIK FORVET ÖNERILERI:

Wilfried Bony - Geride kalan iki haftada 18'de yoktu. Kadroda istenmiyor. Kiralama durumu sorgulanabilir.

Simone Zaza - Juventus'un 4.forveti konumunda. Düsük bir ihtimal de olsa kiralanabilir.

Jordan Rhodes - Negredo'nun kesinlikle gerisinde ve Stuani+Nugent gibi kalburüstü forvetler de takimda. Kiralama durumu sorgulanabilir.

Aleksandar Mitrovic - Ikinci ligde oynamak istemeyebilir. Bu durumda belki kiralanabilir.

M'Baye Niang - Kiralik durumu sorgulanabilir zira 3.forvet konumunda görünüyor.

Danny Ings - Firmino, Sturridge ve Origi'nin gerisinde 4.forvet konumunda görünüyor. Kiralik durumu sorgulanabilir.

Oumar Niasse - Geride kalan iki haftada 18'de yoktu. Kadroda istenmiyor. Kiralama durumu sorgulanabilir.

Vincent Aboubakar
- Geride kalan iki haftada 18'de yoktu. Kadroda istenmiyor. Kiralama durumu sorgulanabilir.

Loic Remy
- Geride kalan iki haftada 18'de yoktu. Kadroda istenmiyor. Kiralama durumu sorgulanabilir.

Son düzenleme:
Kiralama durumu sorgulanamaz bir futbolcu var mı dünyada

Nerden biliyosun sen kahinmisin bu konuyu yüzüne vurucam bekle

Ebubekir 8jkde renkdasim editle istersen.

Bony olsa 1 ay önce olurdu.

Zaza rüya olur.

Mitrovic gelmez bizim lige.

Niasse olsa olurdu.

Aboubakar Beşiktaş'a gider.

eren derdiyokun gol krallığı hayırlı olsun arkadaşlar.

Clye giden bir takim varken anasinin liginde top kosturan bir takimla isi olmaz diye tahmin ediyorum.

Muhabir: "Şenol Güneş, Eren ve Serdar için 'biz alamadık' dedi"
Levent Nazifoğlu: "Galatasaray'ın adı olduğu yerde her şey kolaylaşır"

BJK CL 'de oynayacak ama Serdar ve Eren 'i kolay ikna ettik dediniz...
Levent
Nazifoğlu : Orasını da BJK yöneticileri açıklasın...

Muhabir: "Şenol Güneş, Eren ve Serdar için 'biz alamadık' dedi"
Levent Nazifoğlu: "Galatasaray'ın adı olduğu yerde her şey kolaylaşır"

BJK CL 'de oynayacak ama Serdar ve Eren 'i kolay ikna ettik dediniz...
Levent
Nazifoğlu : Orasını da BJK yöneticileri açıklasın...
mal misin lan
bu iki transfere dünyalari verdi bizimkiler
tabii ki bize geleceklerdi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mitrovic Zaza Bony - Erenle aynı tipte gibiler.Öncelik Eren olmaz tabi ama tipleri aynı.Ebubekir alınabilirdi.

Cl olsa katılırdım bu konuyuda, sadece ligde Eren,Poldi gerektiğinde Sinan 3 lüsü forvet için gayet yeterlidir.Şu Diarrayı alalımda başka bişey istemiyorum.En sorunlu bölgemiz dmc de 1 tane adam yok forvet isteniyor hala ilginç.

lige siftah yapma arifesinde neden moralimizi bozuyosunki şimdi renkdaş :(

Cl olsa katılırdım bu konuyuda, sadece ligde Eren,Poldi gerektiğinde Sinan 3 lüsü forvet için gayet yeterlidir.Şu Diarrayı alalımda başka bişey istemiyorum.En sorunlu bölgemiz dmc de 1 tane adam yok forvet isteniyor hala ilginç.

Ustelik gecen sene ligde 44 gol yiyip rekor kirmisken savunma hattini guclendirecek tek 1 kisi bile alinmadi hala kimse farkinda degil. (Muzmin sakat serdari saymiyorum. Herif gecen sene basindan beri sakat nerdeyse)

Gecen sene forvet umut olmasina ragmen 2. En cok gol atan takimdik.

Geri
Üst Alt