Eren Derdiyok Yedekten Öteye Gidemez

CL'ye gidiyor olsaydık haklıydın da şu durumda Eren'in as forvet olması cok yadırganmaz. Yeter ki yedekleyecek bir scout transferi olsun.

Eren'e de biraz zaman vermek lazım.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konuşmak için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum eren bence çok küçümseniyor.

Ustelik gecen sene ligde 44 gol yiyip rekor kirmisken savunma hattini guclendirecek tek 1 kisi bile alinmadi hala kimse farkinda degil. (Muzmin sakat serdari saymiyorum. Herif gecen sene basindan beri sakat nerdeyse)

Gecen sene forvet umut olmasina ragmen 2. En cok gol atan takimdik.
49 gol yedik. CL ve Türkiye kupası ile birlikte herhalde 70 olur.

Herkese de ön yargılı olmayın artık. Yarın bir izleyelim, elle tutulur birşeyler vermezse o zaman bu tarz konular açılır.

Sakin olun.

Eren yedekten oteye gidemez mi, sirf besiktas macindaki performansina mi bagliyorsun bunu?

Sadece lig icin Eren ve Podolski yeterli, gerekirse sinan da forvet oynar.

Bu sezon sampiyon olup Sampiyonlar Ligi'ne katilirsak ozaman ust duzey bir forvet alinmali.

Bony olmaz. Zaza da olmaz, Ings gözden düştü ama takımda tutabilir, sakatlık vs çok oluyor, ama Eren Ings'in yedeği olacak kadar iyi değil Ings.

Diğerlerine bir başvur bakalım.

Son düzenleme:
Serdar ve Eren çöplerine o kadar çok para döktü ki beyin özürlüler adam gibi santrfor alma şansımız kalmadı.

Bu ikisine verilen paralar ile düzgün bir santrfor alsalar şu an gayet mutlu olurduk. Şimdi 6 ay sonra bunlara gidin diyeceğiz bizden aldıkları maaşlarının dörtte birini veren çıkmayacak.

Dereyi görmeden..

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferin sonuna doğru Maxi Lopez seviyelerinde bir santrafor transferi daha olur gibi, Eren tek başına ligi götüremez, Podolski ve Sinan'ın o bölgede yeterince etkili olmadığını gördük, Riekerink herkesi bölgesinde oynatmak istiyor zaten.

NOT ettim birer birer takacak eren kapaklari hepinize

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

lassana diarrada gelecek deniliyo oda dahil yapılan transferlerin hepsi ama hepsi yanlış,fahiş kazık,Galatasarayı batırma hamleleri..

CqffytrXEAQcoOD.jpg

ocakta umut gider iyi bir forvet bakarız. O zamana kadar ilk 11 oynayacağı kesin.

Yine de murky'e bir konuda katılıyorum.1 tane daha santrfor alsak iyi olur.Sakatlığı var,cezası var.

Geri
Üst Alt