# Eren Derdiyok

Eren Derdiyok bölücü bir adam. Bizimle adı bile anılmamalıdır. Ayrıca 2008'de "Beşiktaş veya Fener'de oynamak isterim" diyerek tarafını belli etmiştir. İnanmayanlar her iki iddiam için de internette araştırma yapabilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qwrmfVrIWOs[/media]

"Eren seneye Galatasarya gel"

Derdiyok: "Insallah,Insallah"

:)

Eren Mevlut Burak Umut...

Ayni kapasitede ki farkli isimler.. Bunlardan Umut veya Burak var zaten diger 2sine gerek yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KUHq4Whgpvo[/media]

Umut gelmiş 31-32 yaşına. Eren daha 25-26 yaşlarında. Alınması gereken biri. Hem de bu yoklukta.

Bu sayılan isimlerin hiç biri Burak tan iyi filan değil. Daha kendi takımlarında oynayamayan adamları Galatasaray a layık gormenize de inaN çok şaşırıyorum. Saygılar...

Mevlüt ve Eren topa bomba muamelesi yapmayan isimler. Bunlarla Burak veya Umut kıyaslanamaz.

Gelirlerse yerden yere vurulacaklar Burak ve Umut gibi Bora. Tek farklari bunlari her hafta izlemiyoruz. Burak ve Umut'u ne kadar sevmiyorum ama Eren veya Mevlut degil aradigimiz cevap. Bence 2 yabanci forvet olmali kadroda.

Gelirlerse yerden yere vurulacaklar Burak ve Umut gibi Bora. Tek farklari bunlari her hafta izlemiyoruz. Burak ve Umut'u ne kadar sevmedigim bilinir ama Eren veya Mevlut degil aradigimiz cevap. Bence 2 yabanci forvet olmali kadroda.

Ben gelsinler amacıyla söylemedim zaten de, bire bir olarak futbolculuk yetenekleri kıyaslanmaz yani bu isimlerin. Kesinlikle yabancı forvet alınmalı o Allah'ın emri. Mevlüt'müş, Eren'miş bunlar rotasyon oyuncuları olabilirler ancak.

Bunların içinden Deniz yılmazı tercih ederim.Gerçekten çok kaliteli forvet.

Adam kürt diye bölücü şerefsiz ilan edilmiş hemen bence böyle düşünen beyinsizlerin olduğu yere gelmesin zaten.bende aras özbiliz'i kanatlar için düşünüyordum ama ermeni olduğu için bizim vatansever!!! taraftarlarımız istemez.

Adam kürt diye bölücü şerefsiz ilan edilmiş hemen bence böyle düşünen beyinsizlerin olduğu yere gelmesin zaten.bende aras özbiliz'i kanatlar için düşünüyordum ama ermeni olduğu için bizim vatansever!!! taraftarlarımız istemez.

"farz edelim ki benim futbolcusu olduğum türk milli takımı uluslararası bir kupa kazandı ve o anda içimden bir kürdistan bayrağı kapıp turlamak geçti. ne olacak?’ var mı bu soruya bir cevabı olan?"

Kürt diye bölücü ilan etmez kimse merak etme.

Adam bölücülük yapmak için böyle bir beyanda bulunmuş.

Şerefsiz, türk milli takımı ne zaman uluslararası bir kupa almışki sen dalga geçer gibi böyle soru soruyorsun.

Kürdistan neresiki bayrağı olsun?

Pkk bayrağını kast ediyorsan sallada görelim.

BlueTapatalk

"Kürt olduğu için bölücüdür" diyen varsa ona herkesten önce ben karşı çıkarım, merak etme. Kürt, Türk'ün kardeşidir! Haberdeki açıklamayı yapan Alp Er Tunga'nın torunu bile olsa bölücüdür.

eren düşüşte ancak mevlüt yeniden çıkışa geçti ve baya aşama kaydetti fb alırsa çok iş yapmış olur bu yerli kıtlığında

Eren bugün cok iyi oynadi. Teknigi ve oyun zekasi gercekten Burak ve Umut'a göre üst düzey.

Cok cok iyi bir transfer olur.

Mevlut'u kaptirdik kal kala Eren'e kaldik.Onceden iyiydi ama 2 senedir dokuk.

mevlut erding bonservisi 7m euro civarinda ve fenev onu zaten alamaz

elinde 2 tane forvet var zaten, sayet sow yada emenikeden birini satarlarsa anlarim ama mevlut yedek icin feneve gelmez

Burak Yilmazla devam edecegiz, bana gore burak en iyi turk forvet

Burak , Umut, Eren, Muhammed ve Berk Ismail ile devam etmek bence mantikli olur 5turk forvet :)

Hakan Sukur, Necati, Hasan kabze ve Umit Karan donemi aklima geldi hehe

Geri
Üst Alt