Eren Derdiyok'tan Duygusal Paylaşım

Geldi gelmedi bilmem ne yıllık 2 milyon maaş bütçesi açıldı ona bakmak lazım ...

Yanlış yapmışlar. Tarık Çamdalı bile çağırdın yani.

Ne demagoji yaptı. Baktı bir halt yiyemiyor ben sakatlandın diye yerde yatan adam.

fatih terim gelmemesini istediyse yazıklar olsun ona da. sana dost görünenler babanın cenazesine gelmediği zaman bu adam kalkıp geldi adana'ya.

Sen onu bunu bırakta hoca sana ne yaptı onu söyle

Sürekli bir açık kollama bulduğunda ise sallama durumları mevcut.Hayır şampiyon olduk gelip bir tebrik mesajı bıraktığını da görmedim

Tarık'ı çağırdılarsa Eren'i de çağırmışlardır.Kendi gelmemek istemiş olabilir ya da bilmediğimiz bi şey var.Rakip takımların birine mi imza attı acaba?

bu adamın kutlamada olması tek kelimeyle skandaldır. o kadar gol attı ligin ilk yarısında

Bizim takımın asıl problemi hiç forvet olmadı. Yolun açık, olsun emeklerin için teşekkürler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen ne yazık ki o forma altında ezildin eren. İyi bir karakterin var ama kaldıramadın. En ihtiyaç olduğu zamanda sakatim diye sahaya çıkmadin.

FT in babasının cenazesine katilmanla iyi bir izlenim bırakmıştın bende bu mesajınla da aynı izlenimi bıraktın.

Yun açık olsun.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moskovaya attigin freekick golu icin tesekkurler yolun acik olsun eren. Ligde de vole golun vardi o da iyidi

sinan gümüş gibi Galatasaray taraftarına hakaret etmediği için çağrılmamış!

İnstagram’dan teşekkür edilmeli diyeceğim ama bizim taraftar yine küfürleri basmıştır bile.

Geri
Üst Alt