Eren Derdiyok'un Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
f6ad387c1a5a48ca86f4232f41aed8b5.jpeg
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Eren Derdiyok ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Eren Derdiyok ve Kulübü Kasımpaşa SK ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 4.000.000 EUR + KDV tutarında transfer tazminatı ödenecektir (İşbu sözleşmeden KDV doğmaması halinde, Kasımpaşa Kulubü KDV bedelini Şirketimize derhal iade edecektir).

Futbolcunun kendisiyle de 2016-2017 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır :

2016-2017 sezonu için net 2.150.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için net 2.150.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 2.150.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir.Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz

Kulübün TFF Süper Lig'de şampiyon olması durumunda o sezon hak ettiği puan primlerinin %20'si oranında ayrıca prime hak kazanacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray.org

Hayirli olsun tekrardan, ama tutmazsa sozlesmesi bitene kadar gonderemeyiz bu sartlar altinda.

Kulübün anahtarını da verseydiniz bari. Akıllara zarar bir sözleşme daha. Bir de utanmadan ffp diye ağlıyorlar. Uln hiç mi şeref haysiyet yok sizde be

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Kusursuza yakın bir anlaşma gibi gözüküyor.

Serdar ve Eren transferlerine kötü demiyorum ama, ikisine ödenen parayla takım kuruyorlar. Ne kafası bu valla çözemedim. Var bu kulüpte bir şey.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biraz sasirdim acikcasi.

Gece demistim 6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2,5 veren adamlar 1 sene sözlesmesi kalmis adama 5 Milyon verir diye.

Dursun beni yaniltti 1 Milyon cepte kaldi. BÜYÜK baskan Dursun !!

Hoşgeldin demek düşer

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi oyuncu,orta bonservis (bonservis bedelleri saçma sapan bu aralar onun için orta yoksa Galatasaray ımız için bulunduğumuz ortamda çok bile ), çok maaş adam Kasımpaşa dan daha az alıyordu,aynı şehir ve daha yaşlı şekilde gelecek

Özetle iş yapar hem de çok iş yapar ama bu paraya daha iyisini bulamazmıydık?

Hayırlı olsun

Edit:takasta gitmeyenleri süründürmek farz artık

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Dursunun yeni kazığı.

Dursun dibe vurmamiz için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Dibe vurunca genel kurul bile arsalarin satilmasina karşı çıkamayacak.

Helak OL DURSUN!

Kulübün anasını bellediler.

Eren iyi oyuncu ama sözleşmesi bu sezon bitecekti. 4m avro ödedik.

Sen ne diyorsun bu transfere? Dursun Kasimpasa baskanin kankasi diyorlardi gecende, Kasimpasa da maddi sikintilar cekiyor. Sence yardimda bulunmak icin mi bu paralar ödendi, cok duyarli bizim baskan ne de olsa.

Yardımcı sebep olarak olabilir de,ana sebebi kesinlikle ve kesinlikle yurtdışından oyuncu alamıyor bunlar.Neden alamıyorlar,onun sebebini bilmiyorum.Tahminim,yurt dışında 4 milyon Euro bonservisle adam almak istesen direk istiyorlar bu parayı veya maksimum 2-3 taksit yapıyorlar.Burayı biliyorsun,işler hatırla gönülle yürüyor.Kağıtta 4 milyon yazıyordur ama kim bilir kaç taksittir o para,sonradan bir kısmını vermeyebiliriz bile.O yüzden habire ligden oyuncu bakıyorlar,nasıl olsa bütün kulüplerin yönetimleri tanıyor birbirlerini.

Açıkcası Donk gibi bir kazmaya 2,5 vermiş iken Eren'e 4 çok değil ama maaşı biraz fazla olmuş. Eren bu takımın tek forvet yükünü kaldırabilir mi şüpheli. Çok aşırı kazık değil ama çok iyi de bir seçim olmamış.

Geri
Üst Alt