Eren Derdiyok'un Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

Yapılan transferler, Serdar Emrah Sabri Hamit Eren

Bu oyuncuların 1 senelik garanti maliyeti, 17 milyon euro. Bonus cart curtla birlikte bu 5 oyuncu için cebimizden 20 milyon euro çıkmış olacak bu sezon.

Eskiden dünya yıldızı dediklerimize 2 milyon euro veriyorduk, artık herhangi bir oyuncu maaşı 2 milyondan başlıyor. Eren kendini kanıtlamış yıldız bir oyuncu bile değil ama bizde yıldız olur bilemeyiz tabi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem para yok ben olsa 2 veya 2.5milyon e Rodellaga yi alırdım hem kendini ispatlamış bir isim gerek şut gerek hucum şekilendirme anlamında top saklayabilen bir forvet hem de tecrubeli bir isim..

Eren çok çok kumar ve sadece ona güveniyoruz yani tek forvet 4 milyon e + 2.150 milyon e çok ve gereksiz para hayırlısı olsun umarım beni yanıltır.

Dursun para yok transfer bitti kaliteli adam alamayız dersen anani avradini 7 ceddini bilmemne.

Bunların hayatı yalan. Parası olmayan kulüp bu kadar açık transfer yapamaz. Her gelen bir öncekini (genelde Aysal oluyor bu) kötülerken kendileri de ondan aşağı kalır bişey yapmıyor.

En azından Aysal zamanında başarı vardı. Ezici üstünlük vardı. Son 15 sene içerisinde olmayan. Bunlarda oda yok. Açık ara başımıza gelmiş en boktan baskan ve tayfası.
İşin kötüsü bu işbilmezlere araziler emanet edilecek bunlarda peskes cekecek devlete.

Allah tez zamanda kurtarsın bu vasıfsız, karaktersiz sürüsünden.

transfere gelirsek Umut'un 1. forvet olarak oynatıldığı bir yerde etkisi büyük olacaktır.

H.o gol krali

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

"Transfer yapacak paramız yok." :hat:

Gelen
Serdar Aziz 4,5 Milyon € >>>> Maaş 2 Milyon €
Eren Derdiyok 4 Milyon €>>> Maaş 2,150 Milyon €
Emrah Başsan Bonservissiz >>>> Maaş 400 bin €

Giden
Alex Telles 6,5 >>>> Maaş 650bin
Jose Rodriguez 2,145 >>> Maaş 800bin

Yani sadece 145.000 € bonservis olarak artıdayız. Lucas Leiva gelirse ve oyuncu satılmazsa -ki çöpleri kim alacak?- bonservis olarak da eksideyiz.
Maaş olarak durum daha kötü -2,9 Milyon €.

Hani FFP? Trabzonspor Ogenyi Onazi gibi genç ve savaşçı bir oyuncuya yıllık 1 Milyon € ödeyecek. Biz niye perdeyi 2 Milyon €'dan açıyoruz?

Bizim bonservis konusunda bir sınırlamamız yok diye biliyorum sadece maaş bütçesini kısıtladılar ayrıca giden oyuncuları hesaba katmamışsın alex telles 1.650 m € alıyordu serdar transferinde verilen oyuncular serdarın maaşını çıkardı zaten emre ç gitti sabrinin maaşı düştü 250 bin € olması lazım hamit de geçen senenin yarı maaşına oynayacak bu sene bunları da hesaba katınca maaş olarak 3-4 m€ artıdayız

Arkadaşlar öyle veya böyle s...miş şeyin davası olmaz (daha fazla yumuşatamadım) maliyet ile ilgili Eren'in suçu yok dolayısı ile desteklemek bize kazandırır

Not:Serdar için de aynı şey geçerli

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
sokup cikartmislar yine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

2.2 milyon her anlamda cok sacma bir rakam ve bu bizim caresizligimizi gösteriyor. Yani forvet bulamadik parayi buna saydik. Sinirlamanin olmadigi dönem adam akilli yönetim 2.2 milyona kalite oyuncular bulur.

10 milyon euro toplam maliyet !! real madridin yedek forvetinimi aldık biz !! ulan bu parayı gözden çıkarttıktan sonra keşke gomezi alsaydınız hem kargaya tokat vururdunuz hem forma satışı patlar hemde gomezli t shirtlerle kargayla ....şak geçerdik ama nerede sizde o beyin gerçekten artık yeter tarafatarı bu kadar aptal yerine koymayın !! serdar ve erene dünyada bu kadar para bayılacak bir tane kulüp yoktur yazıklar olsun iki oyuncuya nerdeyse 20 milyon bayıldık !!!

Eren iyi oyuncu, parası da öyle aşırı değil. Kasımpaşa'da zaten 1.7 alıyormuş, e adam da zaten Avrupa'da yetişmiş, iyi takımlarda oynamış o yüzden rakam çok uçuk değil.

Yalnız dua edelim de bu adam sakatlanmasın. Yoksa gerçekten sezon yine mahvolacak. Adi herifler o kadar acizler ki elimizde başka forvet yok, hoca Umut'u kapının önüne koymuş (haklı olarak), bir tane daha forvet kiralayalım bile diyemiyorlar. Fenerbahçe'nin iyi kötü 3 tane birbirinin alternatifi olan santraforu var. Koca Galatasaray'ın tek santraforu var olacak iş değil.

Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Mabadın ortasına giren kol,çıkmıyor

Komisyon akmis gene bu transferde, sizce tesadüf mi hep Türkiyeden yapilan transferler? Belliki dis transferde komisyon cepe inmiyor veya tatmin etmiyorki Eren gibi bir adam icin sen git 4milyon bonservis öde ulan üstüne az daha koysan avrupadan cok daha iyisini bulurdunuz. hele aldigi ücret nedir? Umutdan olcan dan agziniz yanmadimi? elde patlarsa bu adami hangi takima göndereceksin bu maas ile? Sonra FFP sonra külüb batiyor diyin

kazik.jpg

Geri
Üst Alt