Eren Derdiyok'un Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

Burak gitti yerine daha iyisi geldi

Mutlu olalım arkadaşlar ben bu sene kesin şampiyonuz diyorum

Sırada Selçuk var giderse CL garanti

Bizim bonservis konusunda bir sınırlamamız yok diye biliyorum sadece maaş bütçesini kısıtladılar ayrıca giden oyuncuları hesaba katmamışsın alex telles 1.650 m € alıyordu serdar transferinde verilen oyuncular serdarın maaşını çıkardı zaten emre ç gitti sabrinin maaşı düştü 250 bin € olması lazım hamit de geçen senenin yarı maaşına oynayacak bu sene bunları da hesaba katınca maaş olarak 3-4 m€ artıdayız

Doğru Telles 1,600 alıyormuş, yanlış bakmışım ve yanlış hesaplamışım. FFP cezası bonservis sınırlandırması içermiyor ama mâli yapıyı düzenlemek için bizim sınırlamamız gerek.

Telles 1 milyon 600 bin €, Jose Rodriguez 800 bin €, Furkan Özçal 750 bin €, Bilal Kısa yaklaşık 800 bin €, Sercan Yıldırım 750 bin €, Emre Çolak yaklaşık 500 bin €, Denayer yaklaşık 700 bin €, Oğuzhan Kayar ve Volkan Pala Kiralık gönderildi. Yaklaşık +6 milyon € maaş. Jem Karacan'ı muallak diye eklemedim.

Serdar Aziz 2 milyon €, Eren 2 milyon 115 bin €, Emrah Başsan 400 bin €, Salih Dursun yaklaşık 500 bin €, Endoğan Adili 250.000 €, Ontivero'yu eklemedim.
Bruma 1 Milyon 200 bin €, Sociadad'dayken 1 Milyon 100 bin € veriyormuşuz. -100 bin €
Dzemaili 2 Milyon 100 bin €, Genoa'dayken 1 Milyon 300 bin € veriyormuşuz. -800 bin €
Maaş -6,115 Milyon €

Sabri ve Hamit: Hamit 2.750 Milyon € alırken bu sene 1.650 Milyon alacak. +1 Milyon 100 bin
Sabri de yaklaşık 250 bin € indirim yaptı. +250 bin €

Toplam +1,235 Milyon € (Kesin böyledir demiyorum, Transfermarkt'tan gelen gidenlere bakıp yaklaşık bir rakam çıkarmaya çalıştım.)

Her neyse ben işin içinden çıkamadım :D. Eren Derdiyok hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Allah bin belanızı versin verilen yıllık ücrete bak rezalet ya rezalet.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaslar bugun GS santrafor pozisyonu icin dunyanin herhangi bir yerinde bir oyuncuya talip olsa 2.5 milyondan asagi gelme ihtimali var mi?

Yok.

Higuaine 95 milyon euro bonservis odenen gunlerde forveti kaca almayi bekliyordunuz? O forvet 2.5 milyondan asagi gelecek mi ?

O yuzden onemli olan katkisi.

Eren normalde bize en fazla yedek aantrafor olabilecek biri ama dursunun capina gore cok iyi.

Erenin burak kadar gol atabilecegini sanmam. Ama ondan daha cok takima karki saglayacaktir.

En azindan top tutar, ofsayti bilir.

2 milyon maas verdigimiz umutu herhangi bir forvetle zaten karsilastirmaya gerek bile duymuyorum.

Eren hayirli olsun.

Batırmadan gitmeyecek yağlı suratlı zat.

Allah gün yüzü göstermesin kötü niyetlilere.

Ne diyecek peki Messi Ronaldo mu? Takımda oynayanlarla ve aldıkları maaşlarla kiyaslayacagiz onlarda kiyaslayacak biri 2.5 alırken golcü adam 1.5 mu alacak???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin abi durmadan kötü örnekleri gösterip ordan yol buluyor. Hep bir mazereti var. Bundan 2-3 sene sonra gönderilmesi gerekirse ayni Engin abimiz diğerlerinde yaptiği gibi bu parayi kim verir nasil gitsin diye laf söyler millete:D

Eren iş yapar sadece örnek verdim
:DD

Engin abi durmadan kötü örnekleri gösterip ordan yol buluyor. Hep bir mazereti var. Bundan 2-3 sene sonra gönderilmesi gerekirse ayni Engin abimiz diğerlerinde yaptiği gibi bu parayi kim verir nasil gitsin diye laf söyler millete:D

Eren iş yapar sadece örnek verdim
:DD

Her şeyi kabullenmek iyi bir şey değil işte.

Yanlız, geçen sene coşan Gomes,Quaresma gibi oyuncular biraz da Avrupa Kupası'nda oynamak için kastı bence tabi bu durum Podolski için de geçerli olabilir bu seneki performanslarını dikkatli incelemek gerek,düşüş olacağını düşünüyorum

Edit:ek olarak kupaya katılamayan Hollanda 'lı futbolcuların uani.Sneijder ve Rvp gibi ligin ikinci yarısında düşüş gösterdiği de ayrı bir gerçek, geçen seneki Sneijder gerçek Sneijder değil di.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
taraftarın kızdıgı nokta yarın elden cıkartmak istediginde aldıgın bonservisi verecekler mi? vermiyorlar malesef.

bedavaya bile elden cıkartamadıgımız topcular var.

onun icin kontejan kalkmısken 28 yas altı avrupa piyasası olan topcular almak gerekiyor. elden cıkartırken sorun yasamassın.

ne ise artık umarım eren uzun yıllar katkı sağlar.

Maç başı yoksa gerçekten normal ücret. 20 bin maç başı aldığını var saysak diyelim yılda 30 maç yapsa 600bin euro yapardı. 2,1 milyon maç başı olmadan iyi duruyor böylelikle

Geri
Üst Alt