Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Hayırlı olsun. Allah sakatlıklardan korur inşallah. Takım oyunu adına beklentim yüksek.

En sonunda duvar olabilecek bir forvet geldi

Forvetin arkasinda oynayan üclü bayram etmistir umut'tan sonra

Hiç yoktan iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.5 milyon euro üstüne Donk ve Umut versek dahi bu kazmalarin aldiği toplam 3.5 milyon euronun 1.5 milyn eurosunu biz veriiriz. Bu yönetimi taniyorsam böyle yapacaktir. aksi halde şaşiririm. 4 milyon euroya gelir yani.

Bonservisinden bağımsız eli ayağı düzgün bi forvetimiz olacak

eren 2.forvet icin gayet iyi ama bize ,isterse fransa 2.liginden olsun ama hızlı bir zenci lazım mutlaka

serdar aziz'den hic 4.5m euro beklemiyordum.

eren'den sağlam bir kazık gelmesin lütfen. kaldıramam.

donk+umut verilecekse max. 3m euro'ya bitsin bu iş. adamın sözlesme bu sene son ve ısrar ile bize gelmek istiyor.

Bu kazik girecek bir kere ama yetmez abi. Eren bizi tüm sezon tasimaz, bu adam sakatliklara meyilli bir oyuncu.

Serdar'a 4,5 verdik buna da 4 civari verirsek al sana 8+ Milyon. O paraya tas gibi bir forvet alirdin. Donk'a savrulan paralari da katarsak 10 Milyon üzeri para harcamis oluyoruz son 6 ayda.

Transfer stratejinize sokayım Allah'ın çomarları. Koca dünya alem başka forvet mi yok lan Türkiye ligindeki hangi yerli oyuncudan yüzümüz güldü. Küfür edicem az daha devam edersem

Umut olacağına bu olsun daha iyidir diyerek konuya giriyorum ardından ANCAK umarım birinci forvet olarak düşünmüyolardır diye bitiriyorum.

Verilen para ayrı bir konu. Bonservisten bağımsız konuşuyorum bence oldukça iyi transfer. Uzun boylu, teknik, güçlü ve sırtı dönük de oynayabilen bir forvet.

Ikinci forvet falan almazlar bunlar. Alirlarsa bile Eren den iyi olmaz, yani Eren ilk forvet olarak düsünülür.

Yani kisacasi Eren sakatlanirsa boku yeriz.

Ikinci forvet falan almazlar bunlar. Alirlarsa bile Eren den iyi olmaz, yani Eren ilk forvet olarak düsünülür.

Yani kisacasi Eren sakatlanirsa boku yeriz.

Eren gelsin başka forvette gelmesin ama bir sürü para verip gelmesin. Uefa seneyede geçirecek bize yoksa. Dursun buna hiç aldirmaz. Bize diyet mi ödettiriyor nedir.

Geri
Üst Alt