Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Irak da olan tüm Kürtleri demi Türk sayıyorsun sen yani?
Annesi babası Türkiye'de doğmuş olduğu için Türk Cumhuriyeti uyruklu olarak kabul ediliyormuş.
Uganda lı olsa yine Türk uyruklu olurdu yani.
Türk kürt ayrımı ayrıca ben yapmıyorum Kürtler yapıyor genellikle. Git sor kürte bakalım türkümüsün diye bide azerliye sor.
Kürt türk değilim der. Azeri bozulur soruna ve senden daha çok türküm söyler. Konuya girdik bari.

Adamın türk pasaportu varsa yerli futbolcudur bu kadar basit. Kökeninin ne olduğu ne uefa'yı ne TFF'yi bağlamıyor. Afrika zencisi bile olsa Türkiye vatandaşlığı varsa Türk olarak geçer o insan dünyanın heryerinde.

Bu adam 31 maca çıkmış 15 gol 4 asist yapmış yanı 31 maçın 19 una bi fiil katkıda bulunmuş ve kasimpasa da yapmıs bunu.

Arkasında Sneıjder yanında bruma Podolskı ne yapar düşünün bi.

Cahil cahil konuşmayın bu adam bize LIGDE çok katkı sağlar

Adamın türk pasaportu varsa yerli futbolcudur bu kadar basit. Kökeninin ne olduğu ne uefa'yı ne TFF'yi bağlamıyor. Afrika zencisi bile olsa Türkiye vatandaşlığı varsa Türk olarak geçer o insan dünyanın heryerinde.
Evet tabiki haklısın da Türk vatandaşı olmadığını biliyordum transfermarkt saolsun. Eksik bilgi eklemişler. Dediğiniz gibi çifte vatandaş eren

6M € bonservis bedeliyle anlaştıysak yüksek bir rakam ama Hürriyet'in haberindeki gibi 2,5M € + Donk ve Umut'u itelemek şartıyla aldıysak mükemmel bir transfer Sırf Umut ve Donk'tan kurtulmak için yönetim 18 yaşında altyapı topçusu ile takas etsinler bu adamları yine razı olurum.

Yalniz o 2 hiyarin maaşlari çoğunu biz ödeyeceğiz bir ihtimal. Dursun sever böyle şeyler. Yağli surat olduğu için yağli kaziği seviyor. O 2 sini verip üstüne 2.5 vermek fazla akillica. Dursun'un işi bu olamaz

BU TRANSFER OLMAYACAK DURSUN TARAFTARl YİNE KANDIRIYOR EMİNİM İPTAL OLUNCA BAYA EĞLENECEK

Yalniz o 2 hiyarin maaşlari çoğunu biz ödeyeceğiz bir ihtimal. Dursun sever böyle şeyler. Yağli surat olduğu için yağli kaziği seviyor. O 2 sini verip üstüne 2.5 vermek fazla akillica. Dursun'un işi bu olamaz

O konuda benimde ciddi süphelerim var çünkü Umut gibi bir adama yıllık 2M€ verecek mal bir kulüp yoktur heralde dünyada Arap liglerinde bile oynatmazlar bu adamı o paraya.

H.o donk Umut da gitti ise 3M da verilir üstüne sikinti yok

Bazı arkadaşların yorumlarını ibret alarak okuyorum. Abi siz hiç maç izlemiyor musunuz harbiden? Eren'in nasıl bir topçu olduğu falan varsayımlarda bulunarak konuşuluyor çünkü. Bu adam 2007-2008'den bu yana piyasada olan biri. Hiç mi izlemediniz yahu? Aynı durum Lucas Leiva için de geçerli.

Vallahi pes.
Kasımpaşa'lı Eren işte...

Gece yarisi maliyeti KAP a duser, cunku 2 milyon euro dan asaga almayacaktir. 2 yil sonra da nasil gonderecegiz diye basimizin etini yeriz.

Yabancı sınırlaması kalktı.. bize giren yerlinin haddi hesabı yok....

Salaklar ya..kabile versen yönetemezler..

Kasimpasa bsakaniyla dursun kankaymis donk transferindeki usulsuzluk ortaya cikti sanirim.

Geri
Üst Alt