# Eren Dinkçi

Barış'ı Avrupa Şampiyonası sonrası 35 milyon övroya satıp Eren'i 5 milyon övroya çekeceğiz.

Alman Milli takiminda oynamaya sicak bakiyormus.

Hani alıyoduk la bu çocuğu? 5m de bi şey değil fizikli fuleli bir adam verilirdi bence 5 kağıt

5 milyona kacan balik büyük oldu

Sinan Yılmaz: Boey'i 30M'a sattığın zaman Heidenheim'de Eren Dinkçi vardı, çıkış yapmıştı. 5M'a Freiburg aldı. uyanık olsan sen alırdın. Çocuğun amcası, babası falan fanatik Galatasaraylı, çocuk Galatasaraylı ve öğrendiğim kadarıyla çocuğa hiç kimse teklif yapmamış

alanya'da olsa 10 milyon'u zorlardık, bundesliga gibi ligde oynadığı için gözden kaçmış

Sinan Yılmaz: Boey'i 30M'a sattığın zaman Heidenheim'de Eren Dinkçi vardı, çıkış yapmıştı. 5M'a Freiburg aldı. uyanık olsan sen alırdın. Çocuğun amcası, babası falan fanatik Galatasaraylı, çocuk Galatasaraylı ve öğrendiğim kadarıyla çocuğa hiç kimse teklif yapmamış
Melihcim napiyon iyi misin

Şu çocuğun amcasıyla resmen konuştum instagram da ben bile konuştum ulan adam koyu Galatasaray li her mesajıma cevap verdi herif. inşallah en büyük isteğim o diyerek. Ağzımızı ayırdık resmen mal gibi.

1 senedir yaziyorum Esas almamız gereken bu çocuktu erden gitmeden alır diye çok umutluydum oguz filan hikaye barışın yerine en uygun hatta hazır adam erendi
5milyon vermedik başkan denilen adam yuzunden

1 senedir yaziyorum Esas almamız gereken bu çocuktu erden gitmeden alır diye çok umutluydum oguz filan hikaye barışın yerine en uygun hatta hazır adam erendi
5milyon vermedik başkan denilen adam yuzunden
Kesinlikle almaliydik, 5m gözü kapali verilirdi bu herif icin

Hala milli takima niye baglamadiksa, cabuk davranmak lazim

Mal gibi bunu da kaçırdık, herifin ailesi Metin Oktay gibi.
Kaçırma değil kanks oyuncu gelmek istememiştir bence.Almanya Ligi'nde düzenli 1 şekilde oynayan adam burda Zaha - Kerem - Barış - Ziyech - Tete varken gelmek istemez.Sen deseydin ki bu oyunculardan 2-3 tanesi satılacak beklerdi.Bence gelmemekle haklı 1 tercih yapmış..

Kaçırma değil kanks oyuncu gelmek istememiştir bence.Almanya Ligi'nde düzenli 1 şekilde oynayan adam burda Zaha - Kerem - Barış - Ziyech - Tete varken gelmek istemez.Sen deseydin ki bu oyunculardan 2-3 tanesi satılacak beklerdi.Bence gelmemekle haklı 1 tercih yapmış..
Öncesinde ilgilenmiştik ya gel desen gelirdi bence herifin amcası suçu reis gibi

Geri
Üst Alt