# Eren Dinkçi

Yangın yapmamız gereken oyuncu Oğuz Aydın değil de Eren Dinkçi olması lazımdı. Maalesef çok erken kaptırdık onu

Sezonu gol atmadan 4 asistle bitirdi

Süper Lig'de fizik gücüyle fark yaratabilecek bir oyuncu oldugunu unutmamak gerekiyor.

Yeni yerlilere yönelmemiz lazım.
Berkan dır Kutucu dur bunlardan olmayacak. Lig için bile yetersizler.

Denememiz lazım hızıyla ve fiziğiyle fark yaratabilir.

Memnun değillerse Sallai ile kafa kafaya takaslayabiliriz

Cok isterim gelmesine. Heidenheim dönemi manyak bir seydi, Freiburg taktigine uymadi

Bu çocuğu geçen sene bedavayken almaliydik fizik olarak potansiyel olarak barışa en benzer oyuncu erendi üstelik tüm sülalesi gs li
Keza alanyadan oguz da ikiside alınmalıydı

Yönetim disinda Okan hocayada kızıyorum bu konularda ,evet oyuncuları geliştiriyor ama yerli oyuncu transferine karsi hep soğuk nedense gözünün önündeki potansiyelleri almadı
Fener her transfer donemi yerli oyuncu topluyor bizse varsa yoksa yabancı, kimleri kimleri kaçırdık cok yazik

Bu çocuğu geçen sene bedavayken almaliydik fizik olarak potansiyel olarak barışa en benzer oyuncu erendi üstelik tüm sülalesi gs li
Keza alanyadan oguz da ikiside alınmalıydı

Yönetim disinda Okan hocayada kızıyorum bu konularda ,evet oyuncuları geliştiriyor ama yerli oyuncu transferine karsi hep soğuk nedense gözünün önündeki potansiyelleri almadı
Fener her transfer donemi yerli oyuncu topluyor bizse varsa yoksa yabancı, kimleri kimleri kaçırdık cok yazik
Gurbetçi oyuncuyu yerel ligden almaya hiçbir zaman sıcak bakmam. Yetenekli gurboları süperlig alt takımlarına bırakmazlar Eren dinkçi de olduğu gibi. Oğuz Aydın, Ahmed Kutucu, Emre Akbaba gibi olmamış oyuncuları gönderiyorlar. Onlar da bize ve fb’ye fahiş bedellere çakıyor.

Gurbetçi oyuncuyu yerel ligden almaya hiçbir zaman sıcak bakmam. Yetenekli gurboları süperlig alt takımlarına bırakmazlar Eren dinkçi de olduğu gibi. Oğuz Aydın, Ahmed Kutucu, Emre Akbaba gibi olmamış oyuncuları gönderiyorlar. Onlar da bize ve fb’ye fahiş bedellere çakıyor.
Geçen sene 5milyon serbest kalma bedeli vardi ve bu çocuk dedigm gibi baris tarzı güçlü fizik sprinter
Önceki sene full izledim neredeyse burada defalarca yazıldı ama işte hocamız sagolsun yerli transfere karsi bir mesafesi var
Fener her sene kadrosuna yerli eklerken biz varsa yoksa öncelik yabancı,gercek bu

Geri
Üst Alt