- 18 Mayıs 2011
- 54.045
- 58.197
- 4.613
trabzonspor'un eski şef scout'u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonu Benfica Porto yapacaktı neredeyseLiyakatli çocukmuş çarpıcı bi kariyer gelişimi var. Sevmezler böylelerini bu topraklarda pek barındırmamışlar belli.
KaynakFbye gitmis diyorlar
%1500Çok da bir esprisi yok günümüzde biraz veri okumasını bilen herhangi bir kişinin yapacağı bir şeyi hikayeye çevirmiş herifin teki.
Asıl saçmalık bunların özel bir durummuş gibi lanse edilmesi.
Doğru profiller için doğru filtreleri uyguladığında bu liste herkesin elinde geziyor zaten. Parasını verip özel rapor ve videolara da erişebiliyorsun.
Sorun buradan sonra başlıyor bu ülkede yaptığın işin bir karşılığı yok.
İşi küçümsemiyorum yanlış anlamayın, veri okumanın ve doğru araştırma tekniklerinin aslında özel bir yetenek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bu arkadaş gibi yüzlerce, binlerce nitelikli eleman olabilirdi ülkede. Eskiden çok çok zordu ve teknoloji bunu çok kolay hale getirmesine rağmen kulüpler dangalaklığa devam ediyorlar.
Bunun bir başka örneği de dijital teknik futbol gelişim sistemi.
Total maliyeti 10-15 milyon var yok. Bir dönem dünyada trend olunca bizim ülkedeki futbol yönetici asalaklar tarafından foobonout alacağız, benfica360 çıkarmış yok onu alacağız diye sallayıp durdular.
Bugün bu sistemle 2 tane oyuncuyu 2-3 milyona satsan alt liglerdeki ekonomik durumlar çözülür daha adil yarışlar olurdu.
Türkiyede sistem kuramaz kimse, buna izin vermezler.
bravo sivasli tunaÇok da bir esprisi yok günümüzde biraz veri okumasını bilen herhangi bir kişinin yapacağı bir şeyi hikayeye çevirmiş herifin teki.
Asıl saçmalık bunların özel bir durummuş gibi lanse edilmesi.
Doğru profiller için doğru filtreleri uyguladığında bu liste herkesin elinde geziyor zaten. Parasını verip özel rapor ve videolara da erişebiliyorsun.
Sorun buradan sonra başlıyor bu ülkede yaptığın işin bir karşılığı yok.
İşi küçümsemiyorum yanlış anlamayın, veri okumanın ve doğru araştırma tekniklerinin aslında özel bir yetenek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bu arkadaş gibi yüzlerce, binlerce nitelikli eleman olabilirdi ülkede. Eskiden çok çok zordu ve teknoloji bunu çok kolay hale getirmesine rağmen kulüpler dangalaklığa devam ediyorlar.
Bunun bir başka örneği de dijital teknik futbol gelişim sistemi.
Total maliyeti 10-15 milyon var yok. Bir dönem dünyada trend olunca bizim ülkedeki futbol yönetici asalaklar tarafından foobonout alacağız, benfica360 çıkarmış yok onu alacağız diye sallayıp durdular.
Bugün bu sistemle 2 tane oyuncuyu 2-3 milyona satsan alt liglerdeki ekonomik durumlar çözülür daha adil yarışlar olurdu.
Türkiyede sistem kuramaz kimse, buna izin vermezler.