eren'in ne işi var la frikik başında?!

Burak Bahadur

Parçalı Üye
memnun olunan goethe olmaları tarif edebilecek bi söz öbeği.

sabitlenmesini talep ediyorum. galatasaray'la ilgili büyük konuşup goethe olduğumuz, goethe olduğumuz için memnun olduğumuz şeyleri arşivleriz buraya.

Evdeki 3 kişi aynı soruyu sormustuk birbirimize, daha sonra golü atarak kapakları hepimize taktı reis.

Aklıma Kasımpaşa daki efsane frikigi geldi ayak üstü kalecinin soluna ama tersini uyguladı

Kasımpaşa da oynarken frikikten gol attığını biliyordum aklıma o geldi ama kötü vuracağını düşünmüştüm belli ki çalışmış buna

Arkadaş ortamında herkes bunu söyleyince muhalif kişiliğimle hiç inanmayarak ama Kasımpaşa'da atmıştı yeaa demiştim pek inanmayarak sonra gol olunca ben demiştim demedim çünkü gol diyordum o esnada...

sg emre atsin demisligim oldu..

Arkadaşım Eren frikikten atsın bi daha maç izlemem dedi ve topun ağlara gitmesiyle bağırarak sevinmeye başladı. Konuyla alakalı yorum yapmadı tabi..

Whatsapp da arkadaşla beraber Belhanda ya söverken Eren reis geldi bir anda yapıştırdı.

Kaleci hatalı baraj kurdurdu ama iyi değerlendirdi. 7 maçta 5 gol ama ceza sahasınds bitiriciliğini geliştirmeli.

"G*t et ulan beni" diye bagiran bi dayi vardi tribunde. Gol sonrasi "oldum ulan oldum" diye bagiriyordu. :asd:

3 gollu CL galibiyeti hatta biri frikikten.

Net guzel gece!

Eren bir türke göre fazla profesyonel. Helal ossun isviçrenin çikolatasını yediği belli.
Bu kadar küfrü burak yese sözleşmesini feshedip giderdi

Geri
Üst Alt