Ergin Ataman: ''Biz bütün olarak yönetimin arkasındayız''

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
9XjZ6Z.jpg

Ergin Ataman NtvSpor'a açıklamalarda bulundu.

Geri adım olursa şamar oğlanı olursunuz oluruz kusura bakmasınlar. Bir karar verdiniz arkasında durun.

Eğer yönetim geri adım atarsa bu yönetimi silerim. Sakın bu saatten sonra böyle bir hata yapayım demeyin!! Ergin Ataman'ın ise istifa etmesini isterdim fakat etmiyorsa da kendi kararıdır saygı duymak lazım.

Ergin ataman susup işini yaparmısın? Karar falan degişemez artık te allam

önce can güvenligim yok diyorsun sonra da geri adimdan bahsediyorsun

Maça çıkılmayacaksa tatilimi uzatacağım demişti ve biz hala antreman yapıyorsak biz bu maça çıkarız ben de söylediğim tüm olumlu sözleri geri alır ve bu yönetimden tek bir kişi kalmadığı güne kadar hiç bir şeyi takip etmem. Buraya da girmem. İsterse 88 sene şampiyon olmasınlar yine ölene kadar desteklerim ama bu kepazelik bana göre değil.

dogru demis tbf seyircisiz oynatsin bizde maca cikalim diyo iste

zaten onun icin degilmiydi kavgamiz

ama bende sizi anliyorum simdi terime sallama sebeplerinizin ne kadar sacma ve desteksiz oldugunu itiraf etmek olmaz

e ama ergin atamanda ayni durumda

iki yol var ya simdiye kadar savunulan sacma sapan seyleri yalayacaksin baskana sallayacaksin

yada sucu gunahi olmayan tertemiz ergine sallayacaksin

ha bastan beri milli takimin federasyonlara ait olmadigini iddia eden ve calistigi herkezin altini bir alengirle oymaya calisan baskana laf eden bizler ise disardan bakip izleriz olaylari

Bu noktadan sonra her ne suretle olursa olsun geri adım atılmamalıdır. Eğer geri adım atılırsa şikeciler istediklerini yaptırmakta zorlanmayacaklardır. Ve ne yazıkki kulübümüzün hiç bir yaptırım gücüde kalmayacağı gibi kamu oyundaki imajımızı da zedeleyecektir.

Ancak Hoca istiyorsa milli takım görevine devam etmelidir.

Kusura bakmayında artık bu noktadan sonra geri adım atamayız. Ha olurda yumuşacık tekrar dusunecegiz tarzı bir açıklama olursa bu kadar insanın desteğini bir anda yitirirler. Madem ağzınızdan bir laf çıktı sonuna kadar arkasında durun sonuçları ne olursa olsun...

Adam yarim saat konustu spontane aradan bir cumleyi cimbizlayip yorum yapmaya gerek yok. Zaten karar hakkinda kulup son noktayi koydu.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri vites yok artık bu saatten sonra, olamaz.

Geri
Üst Alt