Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ergin Ataman: ''Biz bütün olarak yönetimin arkasındayız''
Eğer yönetim geri adım atarsa bu yönetimi silerim. Sakın bu saatten sonra böyle bir hata yapayım demeyin!! Ergin Ataman'ın ise istifa etmesini isterdim fakat etmiyorsa da kendi kararıdır saygı duymak lazım.
Maça çıkılmayacaksa tatilimi uzatacağım demişti ve biz hala antreman yapıyorsak biz bu maça çıkarız ben de söylediğim tüm olumlu sözleri geri alır ve bu yönetimden tek bir kişi kalmadığı güne kadar hiç bir şeyi takip etmem. Buraya da girmem. İsterse 88 sene şampiyon olmasınlar yine ölene kadar desteklerim ama bu kepazelik bana göre değil.
dogru demis tbf seyircisiz oynatsin bizde maca cikalim diyo iste
zaten onun icin degilmiydi kavgamiz
ama bende sizi anliyorum simdi terime sallama sebeplerinizin ne kadar sacma ve desteksiz oldugunu itiraf etmek olmaz
e ama ergin atamanda ayni durumda
iki yol var ya simdiye kadar savunulan sacma sapan seyleri yalayacaksin baskana sallayacaksin
yada sucu gunahi olmayan tertemiz ergine sallayacaksin
ha bastan beri milli takimin federasyonlara ait olmadigini iddia eden ve calistigi herkezin altini bir alengirle oymaya calisan baskana laf eden bizler ise disardan bakip izleriz olaylari
Bu noktadan sonra her ne suretle olursa olsun geri adım atılmamalıdır. Eğer geri adım atılırsa şikeciler istediklerini yaptırmakta zorlanmayacaklardır. Ve ne yazıkki kulübümüzün hiç bir yaptırım gücüde kalmayacağı gibi kamu oyundaki imajımızı da zedeleyecektir.
Ancak Hoca istiyorsa milli takım görevine devam etmelidir.
Kusura bakmayında artık bu noktadan sonra geri adım atamayız. Ha olurda yumuşacık tekrar dusunecegiz tarzı bir açıklama olursa bu kadar insanın desteğini bir anda yitirirler. Madem ağzınızdan bir laf çıktı sonuna kadar arkasında durun sonuçları ne olursa olsun...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.