GSCimbom
Ergin Ataman: ''Bizim için sadece Avrupa değil, lig de çok önemli''
Ü

Ergin Ataman: ''Bizim için sadece Avrupa değil, lig de çok önemli''

Ümit Çatar ·

Cevap
16
Okunma
1,1K
12994311_1177999648878910_8909193682170763700_n.jpg

Ataman: ''Maça iyi başladık. Tempoyu bulduk. Sert savunmayla A.J. Slaughter ve Dominique Johnson’ı durdurarak hakimiyeti elimize aldık''

Ataman: ''Onlar, bu bölümlerde Moerman ve Vidmar’la skor buldular sadece''

Ataman: ''İkinci yarıda farkın getirdiği rahatlıkla 8-0’lık seri yedik ve Banvit’i maça ortak ettik. Bizde yorgunluk belirdi, Banvit de daha diriydi''

Ataman: ''Rakibimiz bütün bir hafta boyunca bu maça hazırlandılar''

Ataman: ''Uzatmada yeniden oyunun kontrolünü eline alıp, daha iyi hücum ederek savunmayı da sertleştirerek galip geldik. Ligde artık her maç çok zorlu geçecek.''

Ataman: ''Bizim için sadece Avrupa değil, lig de çok önemli. Önümüzde Darüşşafaka Doğuş ve Büyükçekmece maçları var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız''

Basket Dergisi
​

Moderatör tarafında düzenlendi:
İkincilik demek şampiyonluk demek. Alacağız inşallah.

Efes'i kollayacaktır hakemler ama biz de Galatasaray'ız.

Neden önemli bu kadar ikincilik?

2. olursak Fb'ye karşı saha avantajı bizde olacak.şöyle:

1.maç İpekçi
2.maç İpekçi
3.maç Ülker Arena
4.maç Ülker Arena
5.maç İpekçi

3. olursak tam tersi.3 maç kazanan turu geçiyor.

not:2 takım da 2011'den beri evinde maç kaybetmiyor birbirine karşı.

Neden önemli bu kadar ikincilik?

İkincilik, ligi Fenerbahçe'nin önünde bitirmek demek. Bu da olası yarı final eşleşmesinde oynanacak 5 maçın üçünün bizim sahamızda olması demek.

Not: İki takım 2011 yılından bu yana birbirini deplasmanda yenemiyor. (Buraya ekstra bir not koymak gerekirse final maçına çıkmadığımız sezon çok net bir şekilde Ülker Arena'daki galibiyetimiz elimizden alınmıştı.)

Son düzenleme:
Olma ihtimali zor ama olur da biz, Efes ve Fener 3' lü averaja kalırsak sıralama nasıl oluyor? Fenere karşı biz öndeyiz, Efese karşı da gerideyiz diye biliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olma ihtimali zor ama olur da biz, Efes ve Fener 3' lü averaja kalırsak sıralama nasıl oluyor? Fenere karşı biz öndeyiz, Efese karşı da gerideyiz diye biliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3'lü averajda +6 averajımız var.
Fb - 17
Efes +11

Fb ligde Efes'i 1-5 arası farkla yenerse Efes lider,6-23 arası sayı farkıyla yenerse biz lideriz.23'ten fazla fark atarsa Fb lider.

edit:2 takımın 3'lü averajı da aynı olursa genel averaja falan bakılıyor olabilir.stbl'nin statüsünü aradım bulamadım.

Son düzenleme:
3'lü averajda +6 averajımız var.
Fb - 17
Efes +11

Fb ligde Efes'i 1-5 arası farkla yenerse Efes lider,6-23 arası sayı farkıyla yenerse biz lideriz.23'ten fazla fark atarsa Fb lider.

edit:2 takımın 3'lü averajı da aynı olursa genel averaja falan bakılıyor olabilir.stbl'nin statüsünü aradım bulamadım.

Eyvallah renktaş sağolasın. Zor da olsa olabilme ihtimali var. Yüksek ihtimal biz fenerin önünde oluruz 3'lü averajda.