Ergin Ataman: ''Can güvenliğim yok''

Melih Akan

Berlin Panteri

url]

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, 85-77'lik Fenerbahçe Ülker galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Milli Takım kocu bunları ifade ediyorsa oynanan oyunun icine s.cayım afedersiniz.O mac seyircisiz olacak Turgay Demirel.AKILLI OLUN!!!

İstifa et hoca milli takımdan ozaman. Ne duruyorsun?

Hocadan bi açıklama daha bekliyoruz; Seyirci varsa ben yokum !

Cimbombomun Cocugu olarak bilinir

Ergin REIS

Aman Milli takımdan istifa etmesin Febişler sinir oluyorlar.

YENERSEK arabaları stadı gene yakarlar polisi etrafa yanaştırmamak lazım suçlu ilan edilirler ik onlar başlattı fitili onlar ateşledi v.s :D

kılına zarar gelirse hocanın o salonu onların başına yıkarız.bence taraftarımız salon önunde meşaleler ile takımı karşılasın.

Seyircisiz oynanmak zorunda. Yapilanlar belli, TV'ye ve fotograflara yansimis durumda. Bu durumda kacis yok.

Eger hala ceza vermezlerse, o zaman parkeye adim atmayip, resmi siteden de can guvenligimizin olmadigi ortamda oynamayiz diye bildirim cakariz. En iyi cevap bu olur. Sampiyonluk kursaklarinda kalir.

ataman ıstıfa dıye dolasan tıpler vardı noldu onlara acaba...neyse konuya donecek olursak hoca oyle bos bırısı degılsın koskoca mıllı takımın hocasısın..tamam hayalın mıllı takım koclugu ama restı cekmen gerek ya oraya seyırcı gırmeyecek yada ben mıllı takımda yokum dıyeceksın bak bakalım neler oluyor...

fb stadi kapanmiyorsa ozaman cikmayin sahaya!!!!!

harbiden arkadaslar stadlari kapanmacakmi? RTE takimi nede olsa fenev, bunlar hepsi neyse yeteri kadar ban aldim

yine sinirlenecem lan

Artık açık açık suç işleniyor zaten. Kimsenin sakladığı falan yok. Bizim taraftar hata yaptı da karşı taraf bunun misli ile yapıp cezasız kalıyor. Savaş Fener'e karşı değil bizzat Galatasaray'a karşı yapılıyor. Çok sinir bozucu. Çok fena saldırı altındayız herkes tarafından. Fiko'nun falan, Anadolu başkanlarının çıkıp bize sallaması boşuna değil.

Geri
Üst Alt