Ergin Ataman Çok İstiyorsa Gösteririz

Yasar Aslan

10 Numara!
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilimli hava devam ediyor. Mahmut Uslu, Ergin Ataman'a bir kez daha yanıt verdi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Ergin Ataman'ın açıklamalarından sonra bir kez daha konuştu.

Habertürk'te yayınlanan Spor Türk adlı programa katılan Mahmut Uslu: "Ergin Ataman'ın normalde arkası dönük olması lazım. Beni nereden görebiliyor? Ben ne yapmışım? Ergin Ataman benim 3 metre yakınımda olması lazım ki pantalonumu görsün. Çok meraklıysa gösteririm. O sırada fark 22 sayı. Amacı tahrik etmek." dedi.

bu nedir allah askina canli yayinda milli takimin hocasine bu nasil soylenir birakin milli takim hocasi olmasi her hangi bir insana soylenirmi tv'de milyonlerin onunda bide bu adam ve aziz yildirim tv kamera arkasinde neler yaptiklarini dusunun artik !!

Bunlar ne kadar terbiyesiz pislik haysiyetsiz aşağılık rezil insanlar ya.

edit neyse ya...

bu adam yakında sağlam daya yer söyliyeyim , hiç üzülmem de hastanelik olsun isterse..

sen gel gene abdiye biz sana ne gösterecez. ölsen ya hemen. senin öldügün gün ne güzel bir gündür.

bende sana gösteriyim

[attachment=10923:tpLaFG8.gif]

Annesi gibi konusmus Mahmut Uslu.

aile terbiyesi almamis, mahmut uslu ailesiyle birlikte cok sey gormus galiba

T,direktorumuzu aferdisiniz s... demeye getiriyor

bizim yonetim nerde harbiden?

avantajli olan taraf biziz ama susan biziz

adamlar sikeden kurtuldu ve halen sikeci GS diyorlar

sonra kufurude basiyorlar, ve sonra kufurden sahamiz kapansin diye basin toplantisi yaparlar

yasatmayiz gibi laflar ederler

benim vardigim nokta sudur, Turkiyede bizim yonetim harbiden gariban ve ciliz adamlardan olusmus bir grup

bak adamlar sike yapmis, vursana yuzune.. deki siz sikeciler, avrupada kovulnus yada soyle boyle RTE sayesinde ayaktasiniz gibi argumanlar kullansaniz

yaziklar olsun, resmen FBden korkan bir yonetim grubuna sahibiz

kimse bana GSlilik durusu demesin, bizim milet kit kafali ve cahil

Ne diyor millet artik bu kavga bitsin, yani kisacasi kavga sanki 2 taraftan baslatilmsi gibi izlenim oluyor ve her biz cvp verirken medya oyunlariyla sanki suclu taraf biz gibi olmus oluyor

bu fenevli edit diyorum, yuzunden bu siteden 40defa ban yedim walla

yokmu Allahin kulu su aziz, tupcu ve usluyu imana getireecek bir imansiz

haaa en son GStore yaktlar AcikMertKorkusuz

ne oldu harbiden hemen unutu verdi bizim kilibik yonetim

daha cok sey varda, artik biktik

irkcilik bile yapildi, yeteeer laan

Geri
Üst Alt