Ergin Ataman: "En iyi takım ve Avrupa Şampiyonu F.Bahçe"

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
5572d326d48df00d04a4a2ea.jpg

Milli Takım ve Galatasaray Odeabank Koçu Ergin Ataman, Euroleague çeyrek final serisinde Real Madrid karşısındaki müthiş performansına övgüler yağdırdı...

Galatasaray’la Eurocup finaline yükselen Ergin Ataman, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin bu yıl Avrupa’da gösterdiği performansla Euroleague’in en iyi takımı olduğunu belirterek, “Real Madrid karşısında alınan skorlar tesadüf değil. Bu haklı bir tablo, ben Fenerbahçe’yi şampiyonluğun en büyük favorileri arasında görüyorum” dedi.

‘GAYET DOĞAL BİR BAŞARI’

Sarı lacivertlilerin sezonun genelinde gösterdiği performans nedeniyle Euroleague şampiyonluğunu hak ettiğini anlatan Ataman, “Bir Türk takımının Euroleague’de mutlu sona ulaşması tüm Türk sporseverleri olduğu gibi beni de mutlu eder” diye konuştu.

Obradovic’in bu seviyelerde oynamaya alışkın bir hoca olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Euroleague’in en değerli kadrolarından birinin başında, Euroleague’in en değerli koçu var. Real Madrid karşısında yaşanan da gayet doğal bir başarı” ifadesini kullandı.

‘KULÜP OBRADOVIC’E İNANDI’

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki başarısının beklenilir olduğunun altını çizen Ergin Ataman, “Zaten Zeljko Obradovic Türkiye’ye gelirken de hedefi buydu. Buraya Fenerbahçe’yi Final Four’a taşıyıp, şampiyon yapmak için geldi. Kulüp de ona inandı ve takıma büyük yatırımlar yaptı. İnşallah o yatırımların karşılığını bu sezon alırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Hürriyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koyduk mu molası çeken adam fairplay bir hocaya dönüştü vay be.

Gorunen koy kilavuz istemez , hocamiz bir basketbol insani ve o da goruyor .. ama bence bu is para isi , oyle yurekle tebrikle filan alakasi yok , fener ulkerin kaymagini yiyor halen , bu para bizde olsa bugun ayni ovguyu biz alirdik

bir de bu sene kavgaci takim yaratmislar , biraz yetenek duzeyi asagi inmis ama cesitlilk artmis , en az sure alan adamlari sloukas , kalinic filan yani .. kenarda sakat vesely

bu sene de insallah sampiyon olamazlar da patlarlar bir yerde ,cska da dususte malesef

Bence altında doğru bir mesaj var ama anlayana.

baskette avrupa'nın en güclü takımı fb demek normal.

aşırı para harcadılar.

yatırıma göre acık ara en basarılı biziz.

fb neredeyse bizim 4 katımız para yatırdı baskete.

Ergin Ataman ,kendisine yoneltilen tum satasmalara, kendi seyircisinden olsun rakipten olsun tum tahriklere ragmen sorumlu bir spor adami olarak yoluna devam eden bir felsefeye sahip

Sirf bu huyu bile unutulan degerleri canlandirmak adina onemli bir adim , asla kavgaci ve uzatan bir uslup takinmiyor ,bunu yapanlarin ipligini pazara cikariyor . Zamaninda mahmut uslu olayinda da yapti , hatta bize , kendi taraftarina karsi ismail senol olayinda da yapti.

Adam sporu spor olarak kabullenin diye satir arasinda olsun , direkman olsun , herkese giderini yapiyor , dogru bildigini konusuyor, saklamiyor

Ayrica ustteki mesaja katiliyorum , yatirim vurgusu var orda, yani bu para bizde olsayi da islemis

Aslinda yatirim kadar takim kimyasi meselesi de ilk kez tutmus gorunuyor adamlarda, ben ibrahimli damir mrsicli seneye benzetiyorum biraz , oyundan dusme sureci yasamadiklari icin basarililar

Yani su 3 uncu periyod olmasaydi demiyorlar mactan sonra hic .. bizim bayan sampiyonlugundaki ekaterinburg maci da buna ornektir mesela .. hep bekledim jaycee veya rodrigues 2-3 tane dis sutla bir momentum yakalar da korku verir mi diye ama yok , izin vermediler , gerci madrid de kotu bu sene, oyuncular ayni ama onlarda da toplu dusus var, zaten gruplarini bitirdikleri yerden belli

Bi ft daha ;))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rehavete sokmaya calisiyor hocam

Şu final maçları başlasın artık ağız tadıyla dilleyelim hocamızı

Milli takıma gidecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Istifada bir hizmettir hocam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bence açıklamalarını çok uzatıyor ve işin tadını kaçırıyor. Keşke sadece tebrik edip fazla uzatmasa. Aslında bir süredir kafasında Galatasaray'dan ayrılma niyeti daha ağır bastığı için ne şiş yansın ne kebap havasında. Kendini bu duruma getiren de kendisi. Bir zamanlar aslan gibi bir Galatasaraylı havasındayken gittikçe uysal bir kedi yavrusu moduna girdi.

Yaşı daha genç ve ileriki yıllarda başka takımlarda da çalışma durumu var. Ama dediğim gibi kendini bu duruma sokan ve şimdi kurtulmaya çalışanda kendisi. Açıkçası bir tarafın gazını alayım derken diğer tarafı da yavaş yavaş kaybediyor. Farkında mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt