Ergin Ataman: "Galibiyetimizi çaldılar"

Melih Akan

Berlin Panteri
ataman_LKAMM.jpg

Ataman, F.Bahçe Ülker maçı sonrası hakemlere yüklendi.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

sen önce kendini sorgula ergin baskan!!!hakemleri elestirecek birileri cikar elbet...

SEN ÖNCE GENDİNİ SORG;ULA

aynen oyle olmustur

rakip kocun sahanin ortasina girip hakeme itiraz etigi ve T verilmedigi vukuat bilmiyorum

bukadar sacmalik olamaz

top zoric mi ne boksa ondan cikiyor 70 kisi hakemin ustune kosuyor. zaten emir ve omer futbolcu falan saniyo kendini surekli hakemle oynamalar vs.

alo fatihin dedigi gibi organize cete fb

Bugunku mactan da goruldugu gibi bu seriyi bize yedirmezler istedigimiz kadar iyi olalim. Cok cok uzgunum.

Seri 4-3 biter. Ben ne olacagini soyleyeyim, bizim evdeki maclar yakin gecerse bizim agzimiza bir parmak bal calmak icin maclari bize kazandirirlar. Sonraki maci fenere sonrakini bize son maci da oyle veya boyle gerekirse doverek, gerekirse oldurerek fenere aldiracaklar.

Kisacasi umudum yok. Bugun hak edip de kazanamadiysak bu hakemler yuzunden. Onlardan sonra Erceg gelir ancak. Ergin hocada kimse suc bulmasin. Bence gayet iyi bir koc, kiymetini bilmeliyiz. En basta winner bir koc. Bu cok onemli. Ekrem Memnun da winner mesela. O acidan gayet sansliyiz.

Senaryo belli film belli. Seri 4-3 bitecek. Fazla sesimiz çıkamasın diye evimizdeki maçlarda lehimize kararlar çıkacaktır.

Geri
Üst Alt