Ergin Ataman: ''Gelecek sezon bütçe küçülürse Galatasaray'dan ayrılırım''

Ümit Çatar

Cezalı
Radyo Spor'un programına katılan Galatasaray koçu Ergin Ataman, Andrea Bargnani'nin transferinin gerçekleşmediğini ve diğer adaylar üzerinde ilerlediklerini söyledi. Adaylardan biri ile temaslarını sürdürdüklerini belirten Ataman, "İsim açıklamıyoruz çünkü menajerler fiyat yükseltiyor." dedi.
Ataman diğer soruları yanıtlarken şunları söyledi:

"Anadolu Efes sezon başında Final Four için en büyük adaylarımdan biriydi. Ama unutmayalım ki hala Avrupa'nın en büyük liginin lideri Anadolu Efes.

Karşıyaka'da iyi günler geçirdim, oradan binlerce kişinin alkışıyla ayrıldım. Ayrılırken Karşıyaka 200-250 bin dolar Anadolu Efes'ten para kazandı. Karşıyaka taraftarına hiçbir zaman bir hatam olmadı. İstanbul'daki Galatasaay maçında olay çıktığında mikrofonu alıp Galatasaray taraftarını sakinleştirmeye çalıştım. Biz İzmir'e gittiğimizde başımıza çok ciddi bir olay geldi. Otobüs 100 km ile giderken saldırıya uğradık, bunu Karşıyaka taraftarının yaptığuını düşündüm ve bazı şeyler söyledim. O zamanden beri büyük tepki alıyorum, küfür yiyorum.

Karşıyaka çok önemli bir basketbol merkezi. Başında çok sevdiğim bir arkadaşım var. Onların küfürü önlemek için çalıştıklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Türk Telekom Arena'da 10 kişi küfür etti diye maçı bıraktı, peki ben ne yapayım? Bu konuda hepimizin çalışması gerekiyor.

Beşikaş'a gittiğimde neden küfür yediğimi bilmiyorum. O müzede benim kazandırdığım 3 kupa duruyor. Galatasaray hedef küçültürse buradan da ayrılırım. Beşiktaş'tan bu nedenle ayrılmıştım."

BASKET DERGİSİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
Renfroe(Wanamaker)-Sinan-Şafak
Sinan-Ryan Toolson
Micov(Lojeski)-Serhat Çetin
Kenny Gabriel-Moerman
Lasme-Oğuz Savaş-Sertaç Şanlı

Aman aman bir bütçe gerekmez şu ayarda bir kadro için. Bunu da yapamıyorlarsa gitsinler. Yaparlarsa da gitsinler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun kalırsa milli takıma gider o zaman.Bütçeyi düşüreceğim demişti.

O zaman Allah'a emanet hocam

Daha fazlasına layıksın ama işte...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bütçe şu anda küçük zaten?

Geçmiş olsun o zaman. Zaten göz kırpıryordu milli takıma. Nedeni de olmus oldu.
1m bile yükseltmez dursun basket bütçesini.

Dursun'u bu mart ayında gönderemezsek seneye su topu filan takip ederiz.

Bahane ile ilgisi yok arkadaş.

Sen futbolda onca saçma sapan harcama yap, Donklara Denizlilere milyonları savur hatta daha öteye gidiyorum resmen çöpe at paraları sonra da basket de bütçe küçült.

Yok ya ne güzel dünya?

Vallah adam sonuna kadar haklı. Bu şaklabanların lafıyla yola çıkılmaz, bütçe kısmayız derler sonra kısarlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dursun Özbek: Basketbol şubesi 15 milyon $ bütçe ile oynuyordu, bunu aşağı çektik. Bu sene 6 milyon $, önümüzdeki sene 3 milyon $ olacak.

Bütçe zaten az daha nereye küçülüyoruz anlamında söyledim. :) O parayla seneye küme düşeriz, Ataman Hoca haklı.

hoca haklı bu capsiz yonetimi gondermek şart oglu şart

Ulan koca basketbol takımına 3-5 milyon euro ayırırken nazlanıyorlar, hayatı salonda geçen Hamit'e 3, Umut Sabri Olcan gibi hiç bir işe yaramayan evlat bozuntularına milyonları dökerken hiç mi vicdanları sızlamıyor? Bu kulübün taraftarı olup da çıldırmamak elde değil.

Küçüle küçüle içeriye kaçan asansör düğmesi durumuna düştük.

Bize de ülker tarzı ortaya para koyacak güçlü bir sponsor lazım

Bir türlü bulamadılar şunu

Bu tarz paralarla falan olmaz özellikle 3 m $ seviyesine düşersek adam haklı giderim demekle

LAN HALA RAKIPLER 20 mıo butce ıle oynuyor yazan var kardeşim para yok diyoruz hic bir lüksten vazgecmeyelim diyosunuz getirisi neyse baskete ona göre bütce ayrılmalı

Geri
Üst Alt