Ergin Ataman: "Kampı dağıtıyorum"

Fenerliler şampiyonluk kutlamak yerine kudurmuş gibi sağa sola saldırıyor :D Adamlar son dakikaya kadar maça çıkacağımızı zannediyordu.

Tarihe tapeleri olan hakemin atandığı, fenerin iteklemeyle son maça kadar geldiği, ahlaksız federasyonun olduğu bir sezon olarak geçicek, ne mutlu bize

fbülker oyuncuları, gsaray oyuncuları ve gs koçunu teknik ekibini ve BÜYÜK GSARAY YÖNETİMİNİ tebrik ediyorum

GALATASARAYLILIK Duruşu BUDUR . Allah Adamlığından Adamlığımızdan EKSİLTMESİN HOCAM

yarın öbür gün olası bir milli takım başarısında t.demirelle sarmaş dolaş görüntü verdiğinde ergin atamana sakın kızmayın o zaman büyük Galatasaraylılar

takımının emeğini hiçe sayan adama hizmete devam eden dik duruşlu atamana

Çeptalk

Her türlü şerefsizliği yapacaksınız elimizden kupa almak için, egonuzu tatmin edeceksiniz ya.. Kutlayın hadi bakalım şimdi kupanızı.

Kupa için her boku yiyen camiaya beleş kupa veriyoruz yine de huzura eremediler, yine mutlu değiller. Şu bile olayı görmeye yeter aslında ama bazılarımız hala kupa için ağlamaktalar.

yarın öbür gün olası bir milli takım başarısında t.demirelle sarmaş dolaş görüntü verdiğinde ergin atamana sakın kızmayın o zaman büyük Galatasaraylılar

Çeptalk

Yarin öbürgün TBF Ergin Atamani görevinden alirsa elimiz sadece güclenir. Ayni oyunu Fatih Terim ile yaptilar Ünal Aysal ve Fatih Terim bu konuda nelerin oldugunu kendi egolarindan dolayi anliyamadilar. Ergin Ataman'in böyle bir durumda Galatasaray ve Milli takima devam karari son derece haklidir benim gözümde. Milli takimda galip gelirse dedigin sahisa sarilirsa ozaman o gün konusur ve elestiririz ama buna bugün yorum yapmanin manasizdir.

Çeptalk

Turgay Demirel ile sarmaş dolaş görüntü verirse söylersin bunları !! Belki de hiç bir araya gelmeyecek bile! Galatasaray Düşmanları ile sarmaş dolaş görüntü veren malesef efsanemiz dediğimiz Fatih Terim oldu hatırlatırım. Keşke ona da bu kadar tepki gösterseydiniz!

Turgay Demirel ile sarmaş dolaş görüntü verirse söylersin bunları !! Belki de hiç bir araya gelmeyecek bile! Galatasaray Düşmanları ile sarmaş dolaş görüntü veren malesef efsanemiz dediğimiz Fatih Terim oldu hatırlatırım. Keşke ona da bu kadar tepki gösterseydiniz!

ünal aysal terimi gönderdiğinde terim için yazdığımı 25 kişi raporladı kusura bakma da bu sözü en son söyleyeceğin kişi benimdir

Çeptalk

Yalniz o kupayi alip nasil sevinecekler merak ediyorum.

★★★》☆

ünal aysal terimi gönderdiğinde terim için yazdığımı 25 kişi raporladı kusura bakma da bu sözü en son söyleyeceğin kişi benimdir

Çeptalk

Olabilir ama şu anda bu noktada haksızsın. Eğer dediğin olur da Turgay Demirel ile sarmaş dolaş bir görüntü verirse o zaman bütün camia biner tepesine zaten merak etmeyin. Öyle bir durumda da Galatasaray'da görevine devam edemez.

kuş kokusu alıyorum.. onurlu davranışa utanç demiş.. şike de onurlu değil mi kuş?

Arkadaslar Gecen Gün Kuş avladim azize amcamiz cok agladi niye vurdun diye O gundur bugundur Tvlerde ağlamaya devam ediyor.Bilin kiymetimi :)

Geri
Üst Alt