Ergin Ataman Milli Takımdan İstifa Etmelidir

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
bu olaylardan sonra ergin ataman da istifa etmelidir bu serefsiz sikecilerin altinda calismamalidir

Onlar kovmadan istifa etsin bence o zevki tattırmayalım.

Katılıyorum, bir karar aldın mı ortada bir çelişki bırakmamalısın. Ergin Hoca kesinlikle istifa etmeli Milli Takım' dan.

Hemen bu aksam hemde..

Aynen 1 dakka bile durmasın o görevin başında.Artık baltaları çıkardık.Turgayın kafası gidecek başka yolu yok.Ligdende çekilelim.

bu spor dallarını bu hale getirenlerin özellikle futbol ve basketbolun anasını ağlatanların ALLAH BELASINI VERSİN...

istifa etmesse ne olacak? millet boşluğa düştü bir süredir, yeni bir hain yaratırız herhalde

hocanın hayali bılıyorum cok da zor olacak ama hepımız bır olmak zorundayız hocam yakısan bu sana.

insanları bu hale getiren sporun teröristi kişi bellidir. o adam spordan elini ayağını çekmediği sürece türkiyede spor hangi dalda yapılırsa yapılsın anlamsız kalacaktır

Hoca bu göreve gelirken yaptığı acıklamalarla milliyetci yönünü ön plana cıkarmıstı. Tahminen görevi bırakması yönünde yapılacak baskılarada aynı sekilde cevaplar verir ve görevine devam eder. Sahsen bende görevi bırakmasını istiyenlerdenim ama olumlu bir beklentim yok bu konuda. Sizde fazla ümitlenmeyin.

Geri
Üst Alt