Haber Ergin Ataman: "Osimhen'e 80 milyon euro verildi, Türkiye şampiyonu olmak için mi bütün bunlar?"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
ergin-ataman-galatasaray.jpg

Panatinaikos ile 2025-2026 Euroleague sezonuna hazırlanan 12 Dev Adam’ın koçu Ergin Ataman, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: "Türk spor kamuoyunda basketbol medyasını yok ettiler. Türkiye'de bir futbol çılgınlığı var. Bu kadar yatırıma Avrupa'da gelen en ufak bir derece yok.

Futbol takımları başarılı olamadı diye başkanları değişiyor, basketbol takımları EuroLeague şampiyonu olmasına rağmen.

Türkiye'de futbolun bir ekonomisi var. Harcanan milyonlarca dolar var. Avrupa'da bir başarı yok. Bakıyorsun benim de takımım Galatasaray, Osimhen 80 milyon euro... Tamam da bu Türkiye şampiyonu olmak için mi bütün bunlar?

Benim için kıstas Avrupa'da başarılı olmak. Avrupa'da katıldığın bir kupada yarı final oynayabilmek. İlla şampiyon olmak şart değil. Yıllardır bu sağlanmıyor. Futboldaki o kısır çekişme, hakem çekişmesi. İşte yok yapı var, hakem var. Sürekli konuşulan şey hakem.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını televizyondan izledim. Müthiş bir atmosfer. Oraya o soruları soracak gazetecileri yollamıyorlar. Sorun orada." (S Sport)

saplaaaaaaa

Osi evet ucl icin alındı ama osi için zebralarla amaçsız Afrika maçlarında oynamak daha önemli ki sakatlandi
O maçlarda istese oynamazdi yani riski bizzat kendisi aldi

Basketbol ile futbol ayni degil.Basketbolda yatirim yaptiginda karsiligini direk alabiliyosum futbolda bu boyle degil zamanla kendini kabul ettiriyosun aciklamalari dogru gibi gozuksede kendi bransina bakmali 80 milyon euroluk kadro verilse nba de sampiyon olabilir mi hersey o kadar kolay degil Sampiyonlar ligindd oynayan takkmlar ne para harciriyor

Gs basket cok para harcasin orada da kafaya oynasın diyor aslinda gergin hoca

Geri
Üst Alt