Haber Ergin Ataman: "Osimhen'e 80 milyon euro verildi, Türkiye şampiyonu olmak için mi bütün bunlar?"

İşte beklediğim çıkış ilk taşı ergin hocam attı, okandan daha iyi hoca olur takımın başına geçse

Şuan okanı kovmanın tam zamanı, rakip başkan değişti hoca değiştirecek, marjımız var, ertelesek bu olayı ilerde daha büyük sıkıntı çekeriz

Avrupanın zayıf takımları bile başabaş oynayabiliyor artık futbolda o yarı finaller falan hayal zaten kolay değil o işler, ben kafa kafaya oynasak arada kazansak fitim. Avrupa maçlarında hiçbir heyecan hissetmiyorum Okan buruk döneminde zaten direkt eziliyoruz.

Aman hocam, en ufak eleştiride kelle alıyor bizim takım, FB olduk iyice

Boş yapmış futbola yatırdığın paranın karşılığını alırsın avrupadan basketbolda yatırdığın tüm para eksi yazar. Euroleague sadece bir şirkettir kendi kazancını düşünür ve kulüplere kazancının yüzde 1'ini anca verir.

Adamın söylediğinin basketbolla voleybolla ne alakası var yaw. Adam osimene 75 milyonu boktan ligi kazanmak icin mi verdiniz diye sormuş. Daha 10 gun once atamana tapanlar sırf bunu sordu diye sayın atamanı da asacaklar he. Sizlere sağlıklı gunler diliyorum.

bi galatasaraylı olarak hassasiyetine saygı duyuyorum ama kendisi avrupa'da en büyük 5 bütçeden birine sahipken galatasaray futbol takımınınki ilk 50'ye bile girmez büyük ihtimal. okan buruk'un avrupa'da gelişim adına taşın altına elini sokması gerektiği gerçek ama en baştan ergin ataman koşullarıyla yarışmadığını da kabul etmek gerek. şl'de yarı final, çok puan, ilk 8 filan hayal işleri. zaten aklıselim çok galatasaraylının da bu sezondan tek beklentisi eli yüzü düzgün, karakteri olan bir takım oyunu oynamak. bunu beklemek her galatasaraylının hakkıdır ama hayallerde uçup bi anda yere düşmenin de kimseye bir faydası olmaz.

herkes kendi işine baksın

Harika
Birinin bu konuya dikkat çekmesi lazımdı

“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir.”

Engin Ataman’ı takımın başına getirsek Avrupa’da daha başarılı oluruz bundan eminim

Benim için 5 sene mi kalacak mesela osimhen 5 sene üst üste şampiyon olmak her sene $50 CL katılım payı etti $250M diğer gelirlerden bahstemiyirum bile stad bilet loca sponsor vs vs en az bir çarek final yapmak bu sürede zaten ister 5 tane daha osihmen olsun CL daha fazla ilerlemek hayal olur fb diye bir şey kalmaz bu süre içinde oda dip not düşelim daha ne olsun 30 şampiyonlugu yaşamış oluruz fb 19!

Geri
Üst Alt