Haber Ergin Ataman: "Osimhen'e 80 milyon euro verildi, Türkiye şampiyonu olmak için mi bütün bunlar?"

Osimhen üzerinden, Osimhen'i yıpratacak yaklaşımlar ancak GS'a zarar verir. 100 yılda 1 denk gelecek bir işti oldu işte. Uzatmanın alemi yok. GS'ın 120 yıllık kulüp tarihinin transfer stratejisinin dışında gelişen, nadir bir olaydı bu.

Her ne kadar iyi oyuncular olsalar da, Singo+Uğurcan'a verilen 60 m euro bonservis ise net bir eleştiri konusudur.

Dursundan sonra Baskanlikta görmek isteriz kendisini.

Ayrıca yıllık maliyete vurduğunda, Fb'in şu an 0 verim aldığı ve Osimhen özentisi 45 no verdiği JDuran da aynı maliyette. Talisca, D.Carlos, Skriniar, Ederson ve daha niceleri. Fb'in de harcadığı para ortadayken, tüm algıyı sadece Osi üzerinden yapmak da hocaya hiç yakışmadı.

osimhen'e 80m euro verilmedi sadece 15m euro aliyor adam

Sanki tepkisini yanlis vurgulamis.

Bence demek istedigi baskete daha cok bilanco ayirip euroleague takimi kurulmali gibi bir ortam istemesi.

(O is salon ve basket kombinesi satisiyla bile kurtulmayabilir)

Yönetime ve hocaya ayar çekmiş bir Galatasaraylı olarak ve haklı. Ben sadece lig şampiyonluğu için mi santrafora 80 milyon avro, sağ bek ve kaleciye 30'ar milyon avro sıktım diyor. Avrupa'da makas açıldı deyip, CL'den vazgeçip lig şampiyonluğunu güzelleyen tayfaya söylüyor. Bence tam zamanında verilmiş bir mesaj.

Acayip saçma açıklamalar. Senin baskette kupa aldigin takimlarin bütçesi çoğu Avrupa takimindan üstün. Sen de Türk futbol takimi gibi ilk 30a anca gir bakayım kupa alabiliyor muydun
5 milyon bütçeli takımla Eurocup aldı mı bu takım?

Geçen sene maaşı harcanan 150 milyon euro. (oimhen bonservisi yok içinde) bu takım tribünleri 5 bin olan takıma puan bırakıyordu. 3-0'dan maç veriyordu yahu.
Niye ş.ligin yontuyorsunuz her şeyi. Geçen sene Uefa şampiyonu olacağız diyenler sizler değil miydiniz. 4 tane yiyip eziklenerek elenmedik mi.

5 milyon bütçeli takımla Eurocup aldı mı bu takım?

Geçen sene maaşı harcanan 150 milyon euro. (oimhen bonservisi yok içinde) bu takım tribünleri 5 bin olan takıma puan bırakıyordu. 3-0'dan maç veriyordu yahu.
Niye ş.ligin yontuyorsunuz her şeyi. Geçen sene Uefa şampiyonu olacağız diyenler sizler değil miydiniz. 4 tane yiyip eziklenerek elenmedik mi.
Şampiyonluk pastasi kesip yiyenlere söyle geçen seneki pasta fotosunda ben yokum.

Avrupa ile makas uçtu hem futbol olarak hem kalite olarak. Köy takimlarina yenilmen senin ezikliğinden iş bilmezliginden ciddiyete almamandan dolayı.

Osimhen gelmek için diretmese başka kulüp istiyorum dese koşa koşa giderdi hatta şöyle diyeyim bizim verdiğimizin 2-3 altini veren Avrupa takımı olsaydi oradaydı şuanda.

Bak en basit örneği para babasi Koç bile bu yaz fellik fellik topçu aradı çoğundan red yedi formdan düşmüş herifleri alıp geldiler.

Finanse edebiliyorsak evet lig için aldık. Basketbol, voleybol ve diğer branşlar futboldan gelen maddi güç ve marka değeri ile finanse ediliyor. Futbolda maddi kaynakların büyümesi, gelişmesi demek diğer branşlara daha fazla kaynak ayırabilmek demek.

Osimhen, hocamız Türkiye Liginde daha kolay şampiyon olunsun diye alındı zaten ne hücum ne de defans açısından Avrupa ya hazır değiliz. Deneme aşamasındayız

Adamın söylediğinin basketbolla voleybolla ne alakası var yaw. Adam osimene 75 milyonu boktan ligi kazanmak icin mi verdiniz diye sormuş. Daha 10 gun once atamana tapanlar sırf bunu sordu diye sayın atamanı da asacaklar he. Sizlere sağlıklı gunler diliyorum.

Çok alakası var. Futboldan gelen maddi güç ve marka değeri olmasaydı basketbol, voleybol ve diğer branşlar finanse edilemezdi. Kabul edelim yüzde 95'imiz futbol taraftarıyız ve diğer branşları sadece Galatasaray markası olduğu için destekliyor ve takip ediyoruz. Diğer branşları destekleyip futbolla ilgilenmeyen taraftarımız çok çok azdır.

Net haklı ama şöyle bir olay var biz bir ateş yaktık gücü olan takımlarda bu furyaya katıldılar şimdi bu sene 30 40 saçmasak muhtemelen avrupa'yı falan geçtim fenerle de baş edemiyor olabilirdik kendimiz işi bu noktaya getirdik şimdi mecbur bu düzende devam etmek zorundayız. Bu saaten sonra küçülmeye gitsek ligide kaybederiz. Ayrıca çok kötü bir ünvan yaptık şuan arap takımları gibi görülüyoruz bu saaten sonra 5 10 milyona adam getiremezsin bu ülkeye patates getirirsin anca bu kimliği üzerimizden atmak uzun sürecek belli ki. Sane'nin ölmüş halinin gelip o kadar maaş aldığını bilen adam kalkıp senin coğrafyana 2 3 milyon maaşlara oynamaya gelir mi mümkün değil.

her galatasaray taraftarı gibi haklı bir serzeniş. galatasaray kadrosu kariyer olarak, değer olarak, fizik olarak avrupa'da gelen geçenden dayak yiyecek takım değil. 50 bine bilet satacak, 80 milyona oyuncu alacak seviyeye geldiysen hocan ya o seviyenin hakkını verecek ya da gidecek.

Geri
Üst Alt