Ergin Ataman: "Şaka yapmıyorum, Galatasaray başkan adayı olacağım"

Tekrar etmekte fayda var.
Bizim gibi kulüpler branşlara bölünerek çalışmalı.
Nasıl derseniz seçim 5 senede bir olacak 5 sene bir holding gibi kulübü yönetecek başkan olacak. Futbol ayrı basketbol ayrı atama
ile başkanları gelecek.

Atıyorum Faruk başkan tecrübesinden vs çatı başkan olacak.
Futbol başkanı Erden Timur,
Basketbol Ergin Ataman,
Store için en tecrübeli kimse o.
Dijitali vs tamamen bağımsız küçük şirketlere bölerek her birinin kar edebileceği kendi kurullarının olduğu bir sisteme geçmemiş gerekiyor.
Tam kurumsal sistem.
Dursun gibiler arsalar için gelip başkanlık yapmayacak gitsin gayrimenkul A.ş yönetimi için istekte bulunsun.

Bunu yaptığımız zaman tam bir spor kulübü oluruz ve gelirlerimiz 3-4 katına çıkar.

Lcw falan para basıyor biz arkamızda kulübün gücü varken para kazanmak için bin liraya basit tshirt satıyoruz o da her çıkan 10 üründen 2si alınabilir durumda.

Abi kulübe çok acayip bir kafa lazım. Yapamıyorlarsa ben yaparım. Sadece store işini bana versinler bak 2 senede mağazalarda kuyruk oluşturmuyor muyum.

Tekrar etmekte fayda var.
Bizim gibi kulüpler branşlara bölünerek çalışmalı.
Nasıl derseniz seçim 5 senede bir olacak 5 sene bir holding gibi kulübü yönetecek başkan olacak. Futbol ayrı basketbol ayrı atama
ile başkanları gelecek.

Atıyorum Faruk başkan tecrübesinden vs çatı başkan olacak.
Futbol başkanı Erden Timur,
Basketbol Ergin Ataman,
Store için en tecrübeli kimse o.
Dijitali vs tamamen bağımsız küçük şirketlere bölerek her birinin kar edebileceği kendi kurullarının olduğu bir sisteme geçmemiş gerekiyor.
Tam kurumsal sistem.
Dursun gibiler arsalar için gelip başkanlık yapmayacak gitsin gayrimenkul A.ş yönetimi için istekte bulunsun.

Bunu yaptığımız zaman tam bir spor kulübü oluruz ve gelirlerimiz 3-4 katına çıkar.

Lcw falan para basıyor biz arkamızda kulübün gücü varken para kazanmak için bin liraya basit tshirt satıyoruz o da her çıkan 10 üründen 2si alınabilir durumda.

Abi kulübe çok acayip bir kafa lazım. Yapamıyorlarsa ben yaparım. Sadece store işini bana versinler bak 2 senede mağazalarda kuyruk oluşturmuyor muyum.
Onun için kurumsallaşma ve sahiplik modeli gerekiyor.

Ayrıca amatörleri ayırırsan 3 yıla kapanırlar zarar etmekten, düzenli sponsorla gider oralar anca. Fener zamanında en mantıklısını yaptı bu modele geçip, çöktüler Ülker’in tüm haklarına, isimlerini duyurunca da saldılar ülkeri

Hocanın bu sene Pao'daki bütçesi 33 milyon dolar şimdi hoca sen şöyle Galatasaraylısın böyle efsanesin vs. diye takımın başına geçirmeye çalışsan adama sunacağın bütçe max. 5 milyon dolar o da maaşlar iki ay gecikmeli şekilde o sebeple hocanın Galatasaray adına hocalık defteri sonsuza dek kapalı bence. Başkan olur mu niye olmasın madem paralı başkan bizde olmuyor o zaman Galatasaray'ı Galatasaraylılığına kefil olacağımız insanlar yönetmeli.

Onun için kurumsallaşma ve sahiplik modeli gerekiyor.

Ayrıca amatörleri ayırırsan 3 yıla kapanırlar zarar etmekten, düzenli sponsorla gider oralar anca. Fener zamanında en mantıklısını yaptı bu modele geçip, çöktüler Ülker’in tüm haklarına, isimlerini duyurunca da saldılar ülkeri
Vallahi admirim buradaki zarar sürekli futbol kulübünün üzerinde yük, eğer bakış açımız başarı odaklı olacaksa başarısız olan kapatılmalı aslına bakarsan.
Zarar etmemek için de kendi yönetimi çabalayacak, önce bireysel sponsor sonra başarıya endeksli daha kurumsal sponsorluk anlaşmaları ile yarışmacı bir hal anca alabiliriz.

Mevcut düzende sadece isimleri var ve ne oyuncu yetiştirebiliyoruz ne başarı. Mevcut düzende tamamen yetiştiricilik üzerine odaklansa gam yemeyiz de random işleyen belediye spor okullarından farksız oluşumlar.

Basın sözcüsü olsun yeter. Başkanlık başka bir şey.

Düşünsenize Galatasaray'a başkan olup fenerbahce başkanlarına sittir lan diye bağırıyor hahaha.

Yanına da Erden Timur gelecek. Erden Timur'a saldırdıklari anda devreye girecek Ergin Ataman. Dürüst adamları maalesef barindirmiyorlar.

bu kulüp burak elmas başkanlığı gördü Ataman mı yapamayacak kralını yapar.

Basın sözcüsü olsun yeter. Başkanlık başka bir şey.
Ergin Ataman gibi yönetmeyi bilen, sporu bilen, müthiş başarılı bir adam gelecek ve basın sözcülüğü gibi sekretarya gibi alelade bir görevde yer alacak öyle mi? Daha saçma az şey duydum.

Önce Sportif Direktör olsun falan dense hadi anlarım.

Ergin Ataman, Fatih Terim ve Erden Timur'un yarıştığı bir seçim aman aman

Erden timur var sırada yalnız

Ergin Ataman gibi yönetmeyi bilen, sporu bilen, müthiş başarılı bir adam gelecek ve basın sözcülüğü gibi sekretarya gibi alelade bir görevde yer alacak öyle mi? Daha saçma az şey duydum.

Önce Sportif Direktör olsun falan dense hadi anlarım.
Çok istiyorsan sportif direktör olsun. :) Bence lafını sakınmadığı için basın sözcülüğü daha iyi olur.

Geri
Üst Alt