Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.102
- 22.886
- 2.228
PuhahahaBasket takımına çağırmayalım diye böyle demeye başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PuhahahaBasket takımına çağırmayalım diye böyle demeye başladı
Ne gülüyon? Pao'da ne isterlerse alıyorlar. Buraya gelse Dursun 5 milyon bütçeden sonra mırın kırın etmeye başlar. Maaşlar zaten asla zamanında ödenmiyor.Puhahaha
Onun için kurumsallaşma ve sahiplik modeli gerekiyor.Tekrar etmekte fayda var.
Bizim gibi kulüpler branşlara bölünerek çalışmalı.
Nasıl derseniz seçim 5 senede bir olacak 5 sene bir holding gibi kulübü yönetecek başkan olacak. Futbol ayrı basketbol ayrı atama
ile başkanları gelecek.
Atıyorum Faruk başkan tecrübesinden vs çatı başkan olacak.
Futbol başkanı Erden Timur,
Basketbol Ergin Ataman,
Store için en tecrübeli kimse o.
Dijitali vs tamamen bağımsız küçük şirketlere bölerek her birinin kar edebileceği kendi kurullarının olduğu bir sisteme geçmemiş gerekiyor.
Tam kurumsal sistem.
Dursun gibiler arsalar için gelip başkanlık yapmayacak gitsin gayrimenkul A.ş yönetimi için istekte bulunsun.
Bunu yaptığımız zaman tam bir spor kulübü oluruz ve gelirlerimiz 3-4 katına çıkar.
Lcw falan para basıyor biz arkamızda kulübün gücü varken para kazanmak için bin liraya basit tshirt satıyoruz o da her çıkan 10 üründen 2si alınabilir durumda.
Abi kulübe çok acayip bir kafa lazım. Yapamıyorlarsa ben yaparım. Sadece store işini bana versinler bak 2 senede mağazalarda kuyruk oluşturmuyor muyum.
Vallahi admirim buradaki zarar sürekli futbol kulübünün üzerinde yük, eğer bakış açımız başarı odaklı olacaksa başarısız olan kapatılmalı aslına bakarsan.Onun için kurumsallaşma ve sahiplik modeli gerekiyor.
Ayrıca amatörleri ayırırsan 3 yıla kapanırlar zarar etmekten, düzenli sponsorla gider oralar anca. Fener zamanında en mantıklısını yaptı bu modele geçip, çöktüler Ülker’in tüm haklarına, isimlerini duyurunca da saldılar ülkeri
Ergin Ataman gibi yönetmeyi bilen, sporu bilen, müthiş başarılı bir adam gelecek ve basın sözcülüğü gibi sekretarya gibi alelade bir görevde yer alacak öyle mi? Daha saçma az şey duydum.Basın sözcüsü olsun yeter. Başkanlık başka bir şey.
Çok istiyorsan sportif direktör olsun.Ergin Ataman gibi yönetmeyi bilen, sporu bilen, müthiş başarılı bir adam gelecek ve basın sözcülüğü gibi sekretarya gibi alelade bir görevde yer alacak öyle mi? Daha saçma az şey duydum.
Önce Sportif Direktör olsun falan dense hadi anlarım.