Ergin Ataman: "Yönetimin kararına uyarız"

Oğuz Serhat Can

Aslan Üye

ergin_ataman_eski_takimina_karsi_h6493.jpg

Fenerbahçe Ülker'in cezası kesinleştikten sonra, Ergin Ataman serinin son maçına çıkıp çıkmama hakkında açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Tam şampiyonluk maçının arefesinde tatilde ne işi var bu adamın yaa. Enteresan. Sanki yenilgiyi kabullenmişlik sezdim bu haber ve Ergin Ataman'ın sözlerinden..

Sen tatilini yap eyv

Adam tatil gününde istediğini yapar kimsenin buna karışmasına hakkı yok

3 haftadır herkes bu adam üzerinden spekülasyon yapıyor. Başta şikeciler olmak üzere tüm kesim tarafından ciddi bir yıpratma çabası güdülüyor. Şu kaos ortamında bir kaç günlüğüne de olsa kafa dinlemesine laf etmeyin bari.

herif 2 saatte geri döner ne var bunda. herifin sinirini bozdular. görende dünyanin bir ucuna gitti sanir

Tam şampiyonluk maçının arefesinde tatilde ne işi var bu adamın yaa. Enteresan. Sanki yenilgiyi kabullenmişlik sezdim bu haber ve Ergin Ataman'ın sözlerinden..

La adam kafayi dinleyip rahat sekilde taktik üretmek istemistir belki. Ben mesela hep fitness salonunda müthis fikirler buluyorum. O da demek ki Cesme'ye gidiyor.

Size ne lan tatil gününden? Isterse Amerika ya gider gelir, tatil günü sonucta.

Hoca istifa et, su federasyon icin calisma.

KOCU YEDİRMEYİZ.CAMİA BU ADAMIN ARKASINDA DURMAZSA İCİNE TÜKÜREYİM HERSEYİN BE.

Maça çıkılmaması gerekiyor.

Hatta tüm branşlarda, FB ile oynanacak maçlara bundan sonra çıkmamak gerekiyor.

Ondan sonra gerisini FB'yi şampiyon yapan ve koruyan ve bu işten ekmek yiyen haramzadeler düşünür.

Artık Galatasaray yalakası mı olurlar, yoksa FB ve şikeyi savunmaya devam mı ederler görürürüz.

Milli takımdan da istifa etsin milli duygulara yer yok artık.Bu federasyonlara sporcu, antrenör vermememiz lazım.

tapatalk

Geri
Üst Alt