@Mete Temiz

Hocamiza, Dallas Mavericks koclugu cok yaskismazmi, egomanyagi Mark Cubanla birlikte muthis ikili olabilirler.
Tam Ergin'in kalemi aslında Dallas'ın avrupa yakınlığı da var senelerdir. Bir Avrupalının direk head coach olması çok zor geliyor bana geçen gün yardımcı coach haberi yapıldı San Antonio için onuda kabul etmez üçüncü Eurolig'i de alırsa belki denenir ama şu an olmaz bence.

ligde kendisinden daha iyi koç olması dengesini bozmuştur

PİSTİOLİS

gs ile uğraşanın çocuğu olmazmış

1664740017393.webp

E doğru demiş ha şu var avrupa basketbolunda marka olmak da çok mühim bisey değil eğer öyle olsaydı İngilizler ve almanlar kimseye bırakmazdı

Sponsor harici baskete para harcamak mallık. Harcadığın para direkt zarar, geri dönüşü yok. Tribün gelirin yok, oyuncu satışından gelirin yok, başarı gelirin yok. Çok saçma.

Sporx cımbızla almış kelimeleri. Sponsor yoksa, kaynak yoksa, hedef yoksa gelmem diyor. Bunu da ilk kez demiyor zaten kaç kez cevapladı.

Aynı zamanda bunları da dedi: "Benim Galatasaraylı olduğumu, futbolda çok iyi bir Galatasaray taraftarı olduğumu, EuroCup'ı kazanınca Galatasaray genel kurul üyesi olduğumu herkes biliyor, saklamıyorum. Herkesin tuttuğu bir takım var."

Son düzenleme:
doğru demiş hocam ya euroleague'de oynarsın ya da kapatırsın.

efes ile fb'nin kuklası olmaya gerek yok ligde sadece onların pozisyonunu belirliyoruz.

1 sene 20 m çöpe atıp kupa almak varken
5 sene 20 m çöpe atıp piyon oluyoruz.

Dun Gsbasket forumunda guzel yorum vardi. Euroleague'in hak ettigi harcama 6 - 7 milyon euro. Hic bir getirisi olmayan dalda oyuncularin bu kadar para kazanmasi inanilmaz sacmalik

Geri
Üst Alt