Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.581
- 12.128
- 2.573
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzzeti nefis çekmiyor desem yalan söylemis olurum.Artik bizim zamanimiz olsun diye düşünüyorum.Ergin Atamani can-i gönülden tebrik ediyorum.Ama artık bizim için savasmasini arzuluyorum.Bizim için savasmasi içinde ayrı ayrı yardimlarini talep ediyorum.30 milyon eurocuk/yil
Öncelikle bizi Euro lig şampiyonu yaptığı günü hayal etmelisin Daha çok genç.Tekrar diyorum, başkan olacağı günün hayalini kuruyorum.
Abi onun için çok yatırım lazım. Euroleague şampiyonluğu için bir sezonda en az bir 20 milyon Euro'yu gözden çıkarman lazım ki final fourun yine garantisi yok. De ki hemen ilk senede şampiyon oldun, bildiğim kadarıyla maddi anlamda ciddi bir karşılığı yok. Sportif başarı önemlidir tabii ama ben 1 kereliğine Euroleague'i almayı (ki çağrılmıyoruz bile) önemli bir başarı olarak göremem. 10 yılda 3-4 kere final four oynayabilirsen işte o zaman başarıdır. Yoksa çok anlamsız bence.Öncelikle bizi Euro lig şampiyonu yaptığı günü hayal etmelisin Daha çok genç.