Ergin Atamani can-i gönülden tebrik ediyorum.Ama artık bizim için savasmasini arzuluyorum.Bizim için savasmasi içinde ayrı ayrı yardimlarini talep ediyorum.30 milyon eurocuk/yil

Bu arada panathinaikos'un kadrosu öyle ahım şahım bir kadroda değil. hernangomez ve sloukas harici büyük transferleri olmadı. nunn iyi transferdir ama nba'den avrupa gelip uyum sağlayamadan giden çok isim var böyle. partizandan lessort ve türk telekomdan grant'ı getirip max performans çekti. büyük umutlarla gelen vildoza'dan da neredeyse katkı alamadı. büyük iş yapıyor bu adam.

Ergin Atamani can-i gönülden tebrik ediyorum.Ama artık bizim için savasmasini arzuluyorum.Bizim için savasmasi içinde ayrı ayrı yardimlarini talep ediyorum.30 milyon eurocuk/yil
İzzeti nefis çekmiyor desem yalan söylemis olurum.Artik bizim zamanimiz olsun diye düşünüyorum.

Türk basketbolunun imparatorudur kendileri. Her ne kadar suyun öbür tarafı çekemese de onlar da biliyor bunu. Ama ben daha önce söylediğimi tekrarlıyorum. Artık bizim basketbol takımımızı da ayağa kaldırmamız gerekiyor. Sponsor mu olur, ne olur bilemem. Bu taraftar bu çileyi haketmiyor. Şu basketbola da yatırım yapın artık!

Öncelikle bizi Euro lig şampiyonu yaptığı günü hayal etmelisin Daha çok genç.
Abi onun için çok yatırım lazım. Euroleague şampiyonluğu için bir sezonda en az bir 20 milyon Euro'yu gözden çıkarman lazım ki final fourun yine garantisi yok. De ki hemen ilk senede şampiyon oldun, bildiğim kadarıyla maddi anlamda ciddi bir karşılığı yok. Sportif başarı önemlidir tabii ama ben 1 kereliğine Euroleague'i almayı (ki çağrılmıyoruz bile) önemli bir başarı olarak göremem. 10 yılda 3-4 kere final four oynayabilirsen işte o zaman başarıdır. Yoksa çok anlamsız bence.

Adam bambaşka seviye. Valla harcanıyor buralarda

futbolda gs'dan tokadı yiyince sırf "biz spor kulübüyüz" diyebilmek için, sırpların yunanlıların domine ettiği bir spor dalına her sene 30 milyon euro para bayılıyorsun.

o sporun da avrupa'da bir numarası yine bir gslı oluyor.

fbli olmak cidden acınası bir durum yaw. :d

Ekşi'de "Gelmiş geçmiş en büyük Türk spor insanı" diye bir yorum gördüm.

Katılıyorum. Daha başarılısı yok sanki.

Çok yetenekli bir adam. Hep demişimdir keşke futbol adamı olsaydı diye. Mutlak dominasyon kurardı tr liginde.

Geri
Üst Alt