ne diye paranda indirime gidiyon sen birader derdin zorun nedir yani

Galatasaray'ın çocuğu diye geçinen Sabri, Aydın ikilisinden daha çok Galatasaray'ın çocuğu. Gerçek imparator.

Özledim seni Erginim yemin ederim görmeyi özledim böle sinirlenmelerini takım istemediğin oyunu oynayımca trip atmalarını dellenip teknik faul almalarını kameraya bakmadan konusmalarını gülerken dişlerinin arasındaki açıklıkları görmeyi özledim.

GERÇEK İMPARATOR ADAMIN HASI

ergin-ataman_724240.jpg

Bi yanda tarihimizin en zorlu grubuna hazırlanmak için çok yoğun çalışan hoca var.

Diğer yanda tam turnuva öncesi ağzında salyalarla hocaya sallayan bit yavrusu.

Bi de diyo ki, milli takıma oyuncu göndermem. Lan paçan sıkıyosa çağırsana geri oyuncularını? Gelecekler mi bakalım Avrupa Şampiyonası'ndan?
Sen anca hurmalar-tırmalar ölçüsünde konuşup sonra basur olmuş taklidi yaparsın azizecim.

Ergin Hoca'm konuşmadan bile kobrayı dolayabiliyor ayık ol;)

Son düzenleme:
TBF Başkanı Harun Erdenay, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın milli takımdaki Galatasaraylı antrenörler üzerinden yaptığı tartışmayı zaman açısından yararlı görmediğini söyledi.

Erdenay, "Aziz Yıldırım'ın, Milli Takım koçunun kulüplerde çalışmaması yolundaki düşüncesine ben de katılıyorum ama iki aylık görev için 12 ay değerli bir antrenörü istihdam etmek mümkün değil. 2017'den itibaren Milli Takım eleme maçları sezon ortasında oynanacağı için kulüp antrenörlerinden yararlanmak zaten mümkün olmayacak. Ancak bu tartışmanın Olimpiyat hedefiyle katılacağı Avrupa şampiyonası'na kısa bir süre kala yapılmasını yararlı görmüyorum. Yıldırım'ın söylediklerini tartışabiliriz ama zamanlaması yanlış olmuştur." dedi.

Bu nasıl omurgasızlık be kardeşim...

Yapılacak olan çok basit. Ergin hoca istifa edecek. Yönetim erkek ve kadın basketbol takımlarını ligden çekecek. Kendi kendilerine o pislik liglerinde oynasınlar şeref yoksunları. Bir federasyon başkanı milli takım hocasına sahip çıkmıyorsa ve bir kulüp başkanının saçmalıklarını destekliyorsa bizim böyle bir pisliğin içinde olmamamız gerekiyor. Allah hepsinin belasını versin.

Geri
Üst Alt