futbol hakkında pişkin açıklamarın sonu ne zaman gelecek?
seneye el'de 28l yazdır da görim seni​

7ab133e02b5c439a080483ff9359baa2.png

ulan adam bir şeyde istemiyor 10 milyon dolar istiyor. 10 değil en az 15 milyon dolarlık takım kurulmalı.

ergin atamanı gönderene kardeş getiririz.

güle güle efsane,güle güle türk sporunun ilk ve tek imparatoru,abv köfteci abbas dursun abv...

Kapışma güzel de iki taraf da kendi açısından haklı bence

hocamiz iyi koymus Cunter e

Enes´in niyeti üzüm yemek degil, bagciyi dövmek. Ergin Ataman´i gecen yaz zor durumda birakti, hem gelecem deyip, hemde siyasi mesajlarin dozajani ciddi bicimde arttirdi. Birde Ergin Ataman ile görümeseye de yanasmadi.

Ben Enes´i 5-6 yildir vaktim oldugunca takip ediyorum, ama maalesef karakter bozuklugu olan bir oyuncu. Genc felan diyorduk, ama 24 yasinda ve hic bir degisim yok. Bu sadece cemaat tarafindan beyninin yikanmasi ile de alakali degil. Net bir bicimde, Milli takimda ic huzursuzluk yaratmak istiyor. Yetenek olarak oralara yakin olsada, bir türlü All Star kalibresinde bir oyuncu olamadigi icin, ve bazi davranislarindan dolayi, zaten bir bölüm taraftari kizrdigi icin zamaninda, istedigi attentionu alabilmis degil. Milli takimda oynamak istemiyor gibi duruyor.

Cok yazik, iyi bir jenerasyon var, ve Enes Kanter´in defansif zaafiyetleri de avrupa basketbolunda pek belirgin hale gelmez. Bu gidisle kariyerinin sonuna kadar ancak, NBA´de izleyebilecegiz.

bu gibi kavgaları forumumuzda da görmek istiyoruz
diktatör bozuntusu gsc yönetimi,

Geri
Üst Alt