Hangisi daha iyi demedim,hangisini daha çok seviyorsun anlamında dedim zaten. :)

Haa öyle söylesene :D Bilmem hic düsünmedim ama baskete genel olarak pek bir ilgim yok. Sadece bizim takimin Avrupa maclarini izlerim ve Milli takim turnuvalara katildi mi.

Zor ya karar veremiyorum, Mancini daha sempatik gibi ama Ergin hoca da daha agir basan bir karakter bir nevi Terim gibi bence. Sanirim Ergin hocayi daha cok seviyorum, yani bir adim önde kendisi. Terim'in veliahti olabilir, o da ben ders almam ders veririm düsüncesi ile yasiyor gibi sanki. Izlenimlerime göre o da inat ederek mola almiyor gibi sanki :D

Haa öyle söylesene :D Bilmem hic düsünmedim ama baskete genel olarak pek bir ilgim yok. Sadece bizim takimin Avrupa maclarini izlerim ve Milli takim turnuvalara katildi mi.

Zor ya karar veremiyorum, Mancini daha sempatik gibi ama Ergin hoca da daha agir basan bir karakter bir nevi Terim gibi bence. Sanirim Ergin hocayi daha cok seviyorum, yani bir adim önde kendisi. Terim'in veliahti olabilir, o da ben ders almam ders veririm düsüncesi ile yasiyor gibi sanki. Izlenimlerime göre o da inat ederek mola almiyor gibi sanki :D

Bu uzun yazıdan Fatih Terim'i de seviyorsun çıkarımını yapabilir miyiz?

Bu uzun yazıdan Fatih Terim'i de seviyorsun çıkarımını yapabilir miyiz?

Nasil sevmeyim ki bu adam ile en büyük basarimizi yasamisiz, bizi terk edip gidene kadar da cok seviyordum burada da yaziyordum o zamanlar bunu.

Ama biliyorsun gidisi sonrasi kirginim ona, ayni sekilde Arda'ya da. Ama Arda Terim ile kiyaslanamaz, onun yasattiklari bambaskaydi.

Diger yandan sevgim azaldi bu da dogrudur, ayrica kendisini insan olarak da itici bulmaya basladim son senelerde. Arda da öyle mesela.

Nasil sevmeyim ki bu adam ile en büyük basarimizi yasamisiz, bizi terk edip gidene kadar da cok seviyordum burada da yaziyordum o zamanlar bunu.

Ama biliyorsun gidisi sonrasi kirginim ona, ayni sekilde Arda'ya da. Ama Arda Terim ile kiyaslanamaz, onun yasattiklari bambaskaydi.

Diger yandan sevgim azaldi bu da dogrudur, ayrica kendisini insan olarak da itici bulmaya basladim son senelerde. Arda da öyle mesela.

Galatasaray ve Fatih Terim'i iki birbirini unutamayan sevgili gibi düşün.Arada küslükler,kırgınlıklar hatta kavgalar olsa bile,en sonunda yine bir araya gelirler.Fatih hoca da özledi bizi belli ki,belli yorumlarından falan.

FATİH TERİM - İMPARATOR - GALATASARAY - YouTube

Şu videoyu izleyip de duygulanmamak mümkün mü?

Galatasaray ve Fatih Terim'i iki birbirini unutamayan sevgili gibi düşün.Arada küslükler,kırgınlıklar hatta kavgalar olsa bile,en sonunda yine bir araya gelirler.Fatih hoca da özledi bizi belli ki,belli yorumlarından falan.

FATİH TERİM - İMPARATOR - GALATASARAY - YouTube

Şu videoyu izleyip de duygulanmamak mümkün mü?

Özlediyse özlesin, ben de Türkiye'yi özledim ama uzaktan seviyorum 3 senedir gelmedim. O da bizi uzaktan sevsin gelmesin, istemiyorum acikcasi.

Ne zaman gelip gitse basimizi dogrultamiyoruz.

Özlediyse özlesin, ben de Türkiye'yi özledim ama uzaktan seviyorum 3 senedir gelmedim. O da bizi uzaktan sevsin gelmesin, istemiyorum acikcasi.

Ne zaman gelip gitse basimizi dogrultamiyoruz.

Açıkçası buna katılamayacağım.

2013'te gönderildikten sonra,2015 yazında maddi darboğazda kalmamızın sebebi,2014 kış ve yaz transferleri.Gereksiz çok para harcandı orada.Terim'le alakası yok onun.

Ergin Ataman gelecek haftadaki rakibimiz Tofaş'ı izlemek için Daçka-Tofaş maçındaymış.

CuQ49QOWAAA9Xon.jpg

Bravo hocam bravo normal vatandaşın gördüğü hataları yaparak bu takımı kurdun

Kurduğun takım tam bir fiyasko

Basketbol savunma ile kazanılır.Hocam nasıl olur da savunmadan bi haber bu takımı kurarsın?

Hocam kapakları takacak yine, sadece bekleyin...

Yanlış bir kimya kurdu bence bu sene. Umarım toparlar takımı.

Milli takıma gitmek için mi zorluyor bu sene anlamadım.

Milli takıma gittiğinde kurtuluyoruz diye çok sevinmiştim ama yine başımıza kaldı. Paraları heba ettı yine bu sene.

Geri
Üst Alt