C7jS_uFW4AAVuni.jpg

:asd:

hocayı bu sene çok eleştirdim, hatta gitmesini istedim. Ancak, birileri hocanın gitmesini istiyorsa en önce ben korurum. Bu kulübe geldiği 2012 yazından beri bu kulübün daha önce tatmadığı başarıları kazandıran isme küfürlü tezahuratlar, çocuk-kadın demeden insanlara saldıran bu zihniyete karşı inadına devam et hocam.

Ben bu kulübün 100.yılı olan 2005'te bayan takımı küme düşüp, erkek takımı o dönem ki Play-Out sistemi sayesinde küme düşmekten kurtulduğu sene bile bu takımı takip ettim. Bazıları gibi başarıda gelen veya takip eden biri değilim.

2012'den sonra 23 sene sonra gelen lig kupası, EL'de çeyrek final, EuroCup, ligde 25 maç üst üste galibiyet vs. gibi pek çok başarı kazandırdı. Bu sene beğenmeme sebebim ise; Kafa olarak burada olmamasıydı. Umarım uzun yıllar daha devam edersin koç.

Bugünkü fb maçını izlemiş midir acaba?
İstifa da etmiyor yüzsüz herif

tapa
a
l
k

Servis yapan muavin gormus gibi siritiyor.

091c05f108644e2c946a0fcdb9e047c0.jpeg

Ergin Ataman: "Bize, maçımızın ertelendiği ve önce Darüşşafaka - Efes maçının oynanacağı söylendi. Ama o maç oynanmadan bizim maç oynandı."
Ergin Ataman: "Tuhaf şeyler oluyor ligimizde. Siz Galatasaray'a bunu yapamazsınız. Galatasaray çok büyük bir camia."
Ergin Ataman: "Baskıyla maçı Pazar gününden Çarşamba gününe alıp, yönergelere aykırı şekilde oynatıyorsanız bizim söyleyeceklerimiz var."
Ergin Ataman: "Bu yüzden de maça itiraz ettik. Türkiye yönergelerle yönetiliyor ve geçen sene kadın takımımız bu sebeple maç kaybetti."
Ergin Ataman: "Son yıllarda bu kadar kötü hakem üçlüsüyle ilk kez karşılaşıyorum. Bu kadar çifte standartın uygulandığı bir maç görmedim."
Ergin Ataman: "Daçka'nın yaptığı teknik ve sportmenlik dışı faullerin hiçbiri çalınmadığı için en sonunda isyan ettim."
Ergin Ataman: "Bana verilen teknik haklı ama Blatt de saha içine girip isyan ediyorsa ona da teknik vereceksin. Gidip sohbet etmeyeceksin."
Ergin Ataman: "Hakemlere dedim ki; 'Yabancı hayranlığını bırakın, eşit davranın.' Federasyonun Galatasaray'a saygılı davranması gerekiyor."
Ergin Ataman: "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür. Arkasında 20 milyon taraftar var, Galatasaray sahipsiz değildir."
Ergin Ataman: "Bizim açımızdan sıralamayı değiştirmeyecek bir maçtı ancak iyi mücadele ettik." (Trendbasket)

Ulan once Dacka-Efes maci oynansa ne olur?1 haftadan fazla dinlendik zaten.

Geri
Üst Alt