Bu yerinden kalkmaması mesaj mıydı sence ?

Mesaj oldugu kesin de kime oldugu mechul.

Federasyonun fb taraftarlarinin kufurlerine onlem alamayip ustune fb taraftarlarina verdikleri seyircisiz oynama cezasini mac gunu kurala aykiri sekilde kaldirmasina mi yoksa saldirilara ragmen kendisine destek olmayan Koc'un arkadasi Tuncay Ozilhan'a mi o belli degil.

Efes'ten ayrilirsa Ozilhan'a karsi yapmistir.Kalirsa federasyona karsi diye dusunuyorum.

Provoke etti diye bahaneleri de kalmadı adam yerinden kalkmadı ama bir ton küfür yedi

istifa falan etmez. Efes Avrupa'nın en iyi dediği koçları getirdi, onlar bile vasatı aşamadı. Ergin hoca dibe vurmuş takımı 1 senede çok başka yere çıkardı.

Tuncay seni sattıysa onun ben......

Ergin Ataman i gönderirse efes net enayidir cb kupası alıyor kaç sezon diğer seneler tr kupası aldı bu senede şampiyon ve el de final oynadı kadro gücü yetmedi sınırlıydı ,bir daha toparlayamaz efes pek sanmıyorum ama diyelim gönderdiler avrupa da bütçesi sağlam bir kulüp alacaktır hocayı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son yıllarda hep daha büyük bütçeli FBÜlker ile mücadele etmek zorunda kalmasına rağmen ağlayıp zırlamadı, işine baktı, kimi zaman kazandı (BJK-GS-Efes ile, burası önemli), kimi zaman kaybetti, bir kez de final maçına çıkması engellendi...

Basketbol için akla zarar bütçeler oluşturan FB ye karşı bundan daha iyisini hiç kimse yapamazdı herhalde?! ''Gergin'' filan gibi saçma ifadelerle FB nin zevzeklerine prim vermeyelim. Ergin Hoca, en hakikatlisinden profesyoneldir; %100 emin olduğum Galatasaraylılığı bile sonraki mevzudur...

D9myvuhW4AEbGRU.jpg

Geri
Üst Alt