maçın başında baya hırslıydı zaten. obra, bufuk filan gibi kavgadan beslenmek yerine sakin sakin antrenörlüğünü gösteren biri olunca karşısında ergin hocanın da tadı kaçtı bi süre sonra. 2. yarı imkanı olsa zarp'ı da alıp içmeye giderdi zaten

kb sn hocam, pistolis nbaya gittikten sonra yerin herzaman hazir bizde

keşke fenerle eşleşseydik yarı finalde. finali ergin hocayla yapmak güzel olurdu

Adsız.webp

Umuyorum artık "Efessaraylılar", Ergin hoca var diye Efes'i destekleyenler bitmiştir.Efes'ten "biz" diye bahsedenler bitmiştir.Bugün kendi halinde alkışlayan seyircileri bile atmışlar dışarı.Hakemleri konuşmak bile istemiyorum, midem bulanıyor artık.

Hoca sen de bu delirmeleri bizim önümüzde yapmazsın diye bekliyorum salı günü.

Hocam Salı günü sucuk tayfası sana fena şeyler hazırlayacaktır. Zaten husumetiniz vardı. Bugün kenarda olur olmadık pozisyonlarda hakemleri baskı altına alarak hepten Galatasaray taraftarını gaza getirdin. Seni iki maçta da cehennem bekliyor olacak. Üzgünüm... Bunu sen istedin.

Son düzenleme:
Umuyorum artık "Efessaraylılar", Ergin hoca var diye Efes'i destekleyenler bitmiştir.Efes'ten "biz" diye bahsedenler bitmiştir.Bugün kendi halinde alkışlayan seyircileri bile atmışlar dışarı.Hakemleri konuşmak bile istemiyorum, midem bulanıyor artık.

Hoca sen de bu delirmeleri bizim önümüzde yapmazsın diye bekliyorum salı günü.
Goruntuleri var mi?

efes topluca leeds deplasmanı atmosferi yaratmış bugün. burak'a da bombok yer ayırıp zorluk çıkarmışlar.

ama unutulmamalı ki

efes topluca leeds deplasmanı atmosferi yaratmış bugün. burak'a da bombok yer ayırıp zorluk çıkarmışlar.

ama unutulmamalı ki

Allah o işleri bırakalı çok oldu

Allah’ın adaletine değil kendi adaletimize güvenmeliyiz

Nasıl mı?

20.000 kişi 1 sn bile susmayarak

Bacakları titremeli

Geri
Üst Alt