seni kim imparator ergin hoca sansın lan
kamil

Telekom Gran Canaria maçında boşuna Canaria'yı tutmadık. Pis fbli lawuk sen kimsin zurna. Efes bunu yol yakınken kovmazsa işi zor

Okan Buruk'un Terim için bunu dese neler olurdu düşünün. Benzer bir saygısızlık yapılmış Efes'in efsane hocasına. Bakalım ne yapacak Efes yönetimi.

Hocamı büyük tokatlamışlar ilk finalinde.

Efes-Ergin ayrılığı 2 tarafa da yaramayacak gibi. Slukas ve Erdem Can liderliğinde takım mı olur yaw

Ergin hocam geçebilir belki de öbür davar fbsini üzmez.

öbür davar da esasında galatasaraylı benim bildiğim. bizde basketbol şubesi olmadığı için fener ve obra'nın kollarına sığınmış 1 herif. telekom'dayken şüphelenirdim de efes'teyken yatmaya yeltenirse özerhun herifi kulağından çiviler

öbür davar da esasında galatasaraylı benim bildiğim. bizde basketbol şubesi olmadığı için fener ve obra'nın kollarına sığınmış 1 herif. telekom'dayken şüphelenirdim de efes'teyken yatmaya yeltenirse özerhun herifi kulağından çiviler
Çağdaş'a da GSli diyorlar o misal kolpa herholf

Çağdaş'a da GSli diyorlar o misal kolpa herholf

telekom'da altyapıyla uğraşırken arkadaşımın büyüğü yanında görev yapıyomuş. nonda'nın kafayı geçirdiği zamanlar filan galatasaray formasıyla geliyo işe herif diyodu. ben de ordan biliyom ama bu zamandan sonra mert hakan kadar filan galatasaraylılık kalmıştır tabi içinde en fazla.

Özeti izledim gecen seneki efes gibi savunma yapmışlar. Boyle olursa gergin hocami çiğ çiğ yerler.

Maç zaten 27-0 başlamış. O saatten sonra maçı döndürmek neredeyse imkansız.

Geri
Üst Alt