2 sene önceki Terim gibi bizim çok vefalı taraftarımız 2 sene sonra da ergin hocaya aynısını yaparsa şaşırma.

O da bizi satarsa ona da yaparım , yaparız , yaparlar . Şaşılacak birşey yok. İsimlere tapmayan taraftar , gerektiğinde kralına tepkisini gösterir.

Dipnot : ''Da'' ekinin neden kırmızı olduğu konusu umarım herkesçe açıktır.

Hocam kusura bakma sataşmıyorum üzerinede alınma

Ama Karakteri aynı falan değil .

Beşiktaşda harikalar yarattı

Geldi GS da harikalar yarattı hala da yaratıyor

Ama buna rağmen çok sakin sessiz sadece işine bakan bir adam.

Karakter olarak çok fark var.

Basketbolu çok takip ediyor musunuz bilmiyorum ama gelmeden önce az tartışma yaşamadı Ergin Ataman ve Galatasaray taraftarı.Neyse bunlar geride kaldı ama Ergin Ataman,Fatih Terim gibi kendine olan özgüveni çok yüksek ve kendini çok yukarılarda gören bir insan.Ama hak ediyor,son 2 sene ile özellikle.

Hocam kusura bakma sataşmıyorum üzerinede alınma

Ama Karakteri aynı falan değil .

Beşiktaşda harikalar yarattı

Geldi GS da harikalar yarattı hala da yaratıyor

Ama buna rağmen çok sakin sessiz sadece işine bakan bir adam.

Karakter olarak çok fark var.

Ego 9/10

Atar 10/10

Zeka 10/10

Hırs 10/10

Ağırlık 9/10

egosu ve ağırlığı 1 tık eksiktir en fazla.

Beşiktaş'ta 1 sene daha kalabilirdi istese ama sponsoru ve takımın dağılmasını kabul etmeyip, böyle olursa ben de giderim diye yönetime göndermesini yapıp daha iyi teklif veren bizi seçti. Fatih Terim de zeki adam Ünal Aysal er geç onu göndereceğini bilmese bu sezon hayatta bu teklifi kabul etmezdi milli takımdan her ne kadar milli takıma gitmesini ondan çok isteyenlerin olduğunu bilmesine rağmen.Ataman kazanırken çok iyidir ama kaybedince sinirlenir. 2009 Efes Şampiyonluğunda 2-0 dan dönen seride Fenerlileri çılgına çevirmişti saha kenarında. Keza bizim ile Beşiktaş'ta yaptığı bir maçta da son saniye de adeta kameralar beni çeksin molasına da burada iyi sövülmüştü zamanında biliriz.

Kısaca kazanırken ve kazanacağını bilirken Terim de öyle 2011-2012'de netti şampiyonluk ve son yılların en olgun Fatih Terim'ini görmüştük burada hep birlikte. Ama 2012-2013'te bilhassa 2.yarıdan itibaren sinir, muhalefet, yönetim içi huzursuzluklar ile o tablodan uzaklaşmaya başladı hızla başarıya rağmen. Bu kötü bir şey mi asla. Çünkü bu ülkede rakiplerini ezebilmen lazım başarı için ve o ''atar olmadıkça'' bu hiç kolay değil. Obradovic haricinde onu bu ligde mat edebilecek bu nedenle bir koç yok. Ne talihsizlik ki dünya tarihinin ayıptır söylemesi en billurlu ve atarlı koçlarından biri de rakibin başında ve gelişime açık bir kadrosu var.

Ataman'ı Terim'le karşılaştırıp adama hakaret etmeyin.

1378683_624793097579389_614065247_n.jpg

2 sene önceki Terim gibi bizim çok vefalı taraftarımız 2 sene sonra da ergin hocaya aynısını yaparsa şaşırma.

Sövdüğü saydığı karaktersiz dediği, GS düşmanı ilan ettiği, bundan sonra onları yoketmek için daha hırslıyım dediği bir adamın altında çalışmaya başlar ve bunu ASLOLAN GALATASARAY masallarını anlatarak bu taraftarın gözünün içine bakarak yaparsa ve KADER ARKADAŞIM deyip maçlardan sonra savunursa;

İLK BEN SAYDIRIRIM merak etmeyin......

şimdi biri gelir adam gibi adam karikatürünü koyar aman diyim:crushed:

İleride NBA'de koç olarak görebiliriz(biz EL'yi kazandıktan sonra :encouragement: )

inanıyorum ergin ataman hocama cok winner bi hoca istikrarlı bir gidiş olursa euro lig için a lisans alırsak kesin final4 kupasnıda alır.

Bize gelebilecek en doğru zamanda geldi bence. Hem bizim basketbol şubesinde zirveye en yaklaştığımız zaman hem de Ergin Ataman'ın kariyerinin zirvesine en yaklaştığı zaman. Ergin Ataman'ın ilk Beşiktaş macerası ve Efes Pilsen zamanı kıymeti bilinmemişti ve bizim taraftarımızla da arası çok iyi değildi ama 3 kupalı sezon ve basketbol şubesinde ilk defa büyük yatırım yapma imkanı meyvesini verdi. Umarım koçumuzun da kariyerindeki zirve bizimle birlikte kazanacağı Avrupa Ligi şampiyonluğu olur.

Keske Mahmudi gibi öz Galatasarayli olsaydi da hic sampiyon olmasaydik ..

Yılın en rezil mesajlarından biri

Geri
Üst Alt