Kulüpten de, Milli Takımdan da ''Gördüğüm lüzum üzerine...'' diye başlayan birer mektupla istifa edip, önemli bir Avrupa takımına gitmesini isterim...

Sporumuzdaki iğrenç asalaklar temizleninceye kadar da Türkiye de takım çalıştırmasın bence...Ergin Ataman a takım mı yok?, Avrupa nın en saygın hocalarından birisi, hali hazırda...Hele güçlü bir takımla gelipte FB ye kendi salonunu dar ederse, zevkten kendime hakim olmam zor olur herhalde, sakinleşince alırım duşumu artık, dert değil;)...

Eğer haftaya kadar istifa etmezse Galatasaray'dan da gönderilmeli . Tavır almalı Ergin hoca yoksa bb . Hoşgeldin Messina .

Kulüpten de, Milli Takımdan da ''Gördüğüm lüzum üzerine...'' diye başlayan birer mektupla istifa edip, önemli bir Avrupa takımına gitmesini isterim...

Sporumuzdaki iğrenç asalaklar temizleninceye kadar da Türkiye de takım çalıştırmasın bence...Ergin Ataman a takım mı yok?, Avrupa nın en saygın hocalarından birisi, hali hazırda...Hele güçlü bir takımla gelipte FB ye kendi salonunu dar ederse, zevkten kendime hakim olmam zor olur herhalde, sakinleşince alırım duşumu artık, dert değil;)...

Kesinlikle katılıyorum bizden gitmesini hiç istemem ama böyle değerli spor adamlarını bu ülke hak etmiyor.

şubedeki insanları küçülme ile tehdit eden yönetim altında çalışma ergin baba

Takım kapatılmamalı hatta bütçesi daha da artılarak daha iyi kadro kurulmalı .

Takımın başına Messina geçsin . Oyun kurucu da Yunanlı Kabasakal olsun , SG'ye Langford gelsin , PF'ye de Nocioni , Center'e da Baby Shaq Sofo gelsin .

Mükemmel takım olur . Hakemler bile yenemez bizi .

Yav ne büyütünüz ergenler gibi mesajlar kulüp doğru bir karar aldı ortada bir kumpas var hoca milli takımda ve kulüpte devam eder. Ünal Aysal geldiğinde giderdi küçülmeye gitse adamın ilkesi bu yönde büyüyerek gelişmek istiyor. Perşembe ola hayrola sabırlı olun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Takımın başına Messina geçsin . Oyun kurucu da Yunanlı Kabasakal olsun , SG'ye Langford gelsin , PF'ye de Nocioni , Center'e da Baby Shaq Sofo gelsin .

git kaha laborali tut bilo

rakiplerinin toplamı kadar bütçe ile başarılı olamayan messina süper tercihmiş. bizdeki bütçe ile düşmemeye oynarız artık

Messina tamam kariyeri malum fakat son yıllarda fabrika ayarları acayip bozuldu onunda. Hem sonuc anlamında eski başarılı günlerinden uzak, hemde saha içi oyuncu ilişkilerinde ilginc bir değişim var. Normalde ılımlı olmasıyla bilinen Messina, yanlıs hatırlamıyorsam son Maccabi macında Pargo'yu dövecekti az daha :) .Ayrıca CSKA macerasına kadar gittiği takımlarda iyi bir kimya olustururdu ki Kaan Kural'a göre orda da sorunlar varmıs. Yani iyi bir tatile ihtiyacı var Messina'nın.

Gelecek olan hiçbir hoca bize Ergin hocadan fazla katkı veremez. BU KADAR.

İstifa etmemeli , şuan bu zübükleri kudurtan en önemli şey Ergin hoca ve O'nun milli takım koçluğu ,

Ergin hoca milli takımdada başarılı olacak bizde destekliyeceğiz O daha da büyürken zübükler dahada ufalacak !

A Milli Takım antrenörlüğüne getirilen Galatasaray Liv Hospital Coachu Ergin Ataman, gelişmelerin ay-yıldızlı ekipteki durumunu etkilemeyeceğini söyledi.

'Elma ile armutu karıştırmamak lazım' diyen Ataman, "Galatasaray ile federasyon arasında sıkıntılar olabilir ama Milli Takım federasyonun değil, Türk halkının takımıdır. Bana kulübümden Milli Takım'daki durumum ile ilgili bir istek gelmemiştir. Milli Takım antrenörlüğünü, Türk halkına hizmet için kabul eden bir insanım ve bu görevi de onurla yapacağım. Planlarımızda değişiklik yok, 10 Temmuz'da çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Galatasaray Yönetimi'nin kararını da değerlendiren Ataman, "Yönetimin kararıdır, ben de oyuncularım da profesyonel çalışanlarız. Saygı göstermek zorundayız. Tabii ki herkes oynamak ister. Bütün sezon şampiyonluk için emek vermiş insanlarız. Ancak Ülker Arena'daki son maçta görev yapan, hakemlerin, gözlemcilerin tanıdıkları toleranslarla olay bu noktaya kadar gelmiştir" diye konuştu. (Milliyet)

Niye ki ? Neresi saçma ? 2 senedir az çok gördü federasyonun yanlı kararını . Bu saatten sonra da devam ederse gitmelidir .

Kim yönetirse yönetsin mili formanın antrenörü Ergin Hoca. Türkiye'nin çoğunluğu tarafından kutsal kabul edilen bir forma. Sen şu anda istifa edersen haklı durumdayken haksız duruma düşersin. Hele şu anda, şampiyonaya bu kadar kalmışken.

Şampiyonaya götürür, şampiyona biter sonra bir basın açıklaması ile ayrılır. Milli kutsal formayı yarı yolda bırakmak istemedim, zira bu kutsal bir görev fakat şampiyona bitti, adil karar verme yetkisini kaybetmiş bir federasyon ile çalışmak istemiyorum der. Olur biter. O zaman haklı ve güçlü olursun.

Politik ve aklını kullanarak davranmak her zaman en doğrusudur. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak değil.

Ataman, “Galatasaray ile federasyon arasında sıkıntılar olabilir ama Milli Takım federasyonun değil, Türk halkının takımıdır. Bana kulübümden Milli Takım’daki durumum ile ilgili bir istek gelmemiştir. Milli Takım antrenörlüğünü, Türk halkına hizmet için kabul eden bir insanım ve bu görevi de onurla yapacağım” dedi.

Geri
Üst Alt