ATAMAN

ATAMAN

ERGIN ATAMAN

CIMBOMBOMUN COCUGU

HALIL ERGIN ATAMAN!

YENI FUTBOL DIREKTORUMUZ HALIL ATAMAN!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uUzweLCxxAo[/media]

Yollar Uzun Dikenli Taşlı Olsa Da

ozledim kocu bugun ipekcide ispanya maci varmis gideyim de goreyim hocami

beklentiyi abartmayarak cok dogru yapiyor bu kadroyla bu diyor hedef ilk6 madalya opsiyonel

düne kadar ibakacı takılanlar bugün atamancı olmuş bide bize kuş damgası vururlardı bu tipler

bazı gereksiz başlıklarda gereksiz yere adı geçmiş hocamın

cimbomun çocuğu ergin ataman!

Bu şekilde devam edecekse sene sonu gitsin. Ben tahammül edemiyorum artık 10-0 seri yiyip mola almama hallerine. Bu kaçıncı kaybettirdiği maç ya. Oyuncuların emeklerine yazık oluyor.

Bu şekilde devam edecekse sene sonu gitsin. Ben tahammül edemiyorum artık 10-0 seri yiyip mola almama hallerine. Bu kaçıncı kaybettirdiği maç ya. Oyuncuların emeklerine yazık oluyor.
Bu günleri de gördüm ya ne olsa yeridir bundan sonra , bu adamı da beğenmeyip gitmesini isteyenler var:d

Bu günleri de gördüm ya ne olsa yeridir bundan sonra , bu adamı da beğenmeyip gitmesini isteyenler var:d

kusura bakma ama ben Ergin Ataman'ın oynattığı basketten keyif almıyorum. Başarılı biri olabilir biiz iyi yerlere getirdiği doğrudur ama geçen seneden itibaren koçta çok büyük isteksizlik ve ciddiyetsizlik var. Kaç kere mola almayarak maç kaybettirdi. Bugünkü maçı izlediysen de sorunu görmüşsündür.

Elbette gitsin demiyorum ama son saniyeleri iyi yönetemiyor. Biz asla sayı bulamazken, rakipler buluyor.... Bugün yediğimiz son basket içler acısı. Faul talimatı vermeliydi.

Koça niye yükleniyonuz anlamıyorum Laboral deplasmanındayız sanki Turow'a filan gittik kaldıki takım iyide oynadı hocayı eleştireceğim sadece tek nokta son topta fark 1 sayıyken niye 3'lüğe gidiyorsun orada çizilcek set Erceg'e post civarıydı o boyda bu kadar düzgün bileği olan birine seti çizmemesi dışında takım iyiydi daha dünKaunas ve Pana maçlarını bi izleyin iddaa ediyorum Laboral ikisinden de iyi takım.

kusura bakma ama ben Ergin Ataman'ın oynattığı basketten keyif almıyorum. Başarılı biri olabilir biiz iyi yerlere getirdiği doğrudur ama geçen seneden itibaren koçta çok büyük isteksizlik ve ciddiyetsizlik var. Kaç kere mola almayarak maç kaybettirdi. Bugünkü maçı izlediysen de sorunu görmüşsündür.
Koç ve oyuncular da bizim yöneticilerden rahatsızlar beş parasız maçlara çıkıyorlar.Böyle dominant bir adam olmasa belki de çoktan dağılmıştı kadro.Bu kadar aciz ve beceriksiz yöneticiler olmasına rağmen müthiş keyifli bir takım yarattı yine.

İyi basket oynadık bugün.Yabancıların çoğu yeni geldi.Onların da adaptasyonuyla son 8 hayal değil.Takım olmayı başarmışız.NBA'deki Spurs takımının sistemini örnek almış büyük ihtimalle koç.

Basketbol Şubesi önce saha dışını bir halletsin sonra Ataman'ın oynattığı oyunu eleştirelim. Başkası olsa çoktan bırakıp gitmişti, bunlarla uğraşmazdı.

Ataman'la ilgili fikirlerim hala sabit ama doğrusu bu.

Ergin Ataman : Vazgeçmek kaybetmek demektir. Vazgeçmeyeceğiz. Euroleague olmazsa da hedefimiz Eurocup şampiyonluğu !

İmparator gibi konuşmuş be.

atamana da acıyorum yazık edıyoruz bu adama da..cok yuksek potansıyelı olan adamı harcıyoruz

Geri
Üst Alt