Ergin Ataman'dan istifası istenmiş haberleri vardı.Öyle bir şey varsa bırakmasın koç, gerekirse görevden alsınlar.Geçen sene teklifi yaparken aklınız neredeydi? Bir senede mi değişti bu adam?

Takımı sahaya cikartmadigimiz dönemde milli takımdan istifa etmesi gerektiğini ve etmemesinin beni hayal kırıklığına ugrattigini yazmıştım. Şimdi hepiniz aynı noktaya gelmissiniz. Turgayi yeni mi tanıdınız.

Sen 17 haziran gibi haklı, tarihi bir duruşu o ligde oynamaya devam ederek heba edersen sonucuda böyle olur. Bu yıl Efes, BJK ve Dacka gibi takımları ne olursa olsun yendik fakat o ligde oynadığımız her an, oyuncuların akıttığı tere yazık. Yaz aylarında bunun için bir çözüm yolu bulmalıydı yönetim. Fakat onlar hiçbirşey yokmuş gibi katılım payını yatırıp takımı sahaya cıkarttılar.

Ergin hocanında istifa etmesi sürpriz olur benim için. O da bu meselelere Fatih Terim gibi bakar.

Geçenlerde milli takım için İvkovic deniyordu. Yani yollamak için böyle gereksiz işlere gerek yok, birine git dersen gider. Aslında en doğrusu Ataman'ın bu milli takım işlerine hiç bulaşmamasıydı neyse artık.

Takımı sahadan çektigimiz zaman milli takımdan istifa etmesi gerekiyordu.

tapatalk

Turgaya bak sen. Buna temiz bir dayak atmak lazım. Haddini bilsin. O koltuktan da gidecek GS düşmanı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ergin hoca da gitmişti ünal kalsa neyseki yok milli takımda kimsenin umurunda değil zaten

Hem sevdiklerinle hem de Galatasaray'la nice mutlu, huzurlu senelere hocam!

B6s-9nOIYAA2Akj.jpg

Ataturk gibi bakmis reis

Geri
Üst Alt